Home Zanimljivosti VIDEO Mamić među okupljenim mnoštvom u Međugorju na mikrofonu vodi molitvu krunice

VIDEO Mamić među okupljenim mnoštvom u Međugorju na mikrofonu vodi molitvu krunice

SHARE

Video s opisom “Zdravko Mamić među okupljenim mnoštvom u Međugorju na mikrofonu vodi molitvu krunice”, pojavio se  jučer na Facebooku.

Video je za kratko vrijeme skupio mnoštvo lajkova i komentara, a mišljenja su bila različita. Mnogi su tvrdili da je riječ o montaži, a korisnik Martin Pauk koji je objavio video napisao je kako je riječ o ekskluzivi.

“Zdravko Mamić među okupljenim mnoštvom u Međugorju na mikrofonu vodi molitvu krunice. Ako krene danas, treba moliti pokoru još nekih 150 godina da iskupi grijehe”, napisao je Pauk.

 

EKSKLUZIVA !!!Zdravko Mamić među okupljenim mnoštvom u Međugorju na mikrofonu vodi molitvu krunice.Ako krene danas, treba moliti pokoru još nekih 150 godina da iskupi grijehe.[POJAČATI ZVUK]

Gepostet von Martin Pauk am Mittwoch, 4. Juli 2018

 

Bez obzira je li sadržaj videa istinit ili ne, Mamić je jučer imao razloga pomoliti se jer neće biti izručen Hrvatskoj.

Naime, Tužiteljstvo Bosne i Hercegovine je ocijenilo da nema uvjeta za izručenje Mamića Hrvatskoj i takvo mišljenje proslijeđeno je Sudu BiH koji treba donijeti konačnu odluku o takvom zahtjevu hrvatskog pravosuđa.

Pozivajući se na svoje neimenovane izvore u državnom tužiteljstvu, Dnevni avaz navodi da je u utorak poslan prijedlog Sudu BiH da se odbije zahtjev za izručenje bivšega izvršnog direktora Dinama koji je pred sudom u Osijeku nepravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja novca iz Dinama.