Home Nekategorizirano VIDEO Najstarije pjevačice na svijetu snimile pjesmu za VATRENE! Poslušajte DREAM TEAM...

VIDEO Najstarije pjevačice na svijetu snimile pjesmu za VATRENE! Poslušajte DREAM TEAM BABE: Svi Hrvati diljem svijeta s nama se vesele i pobjedu Vatrenima oni žarko žele!

SHARE

Ako Amerika ima Rolling Stonese onda Hercegovina ima Dream Team Babe, legendarne dame koje zajedno broje više od 450 godina.

Najmlađoj su 64, a najstarijoj članici 83 godine i sve su u naponu snage. One su Kata Mihaljević, Nada Lauc, Jagoda Lauc, Blagica Skoko, Franka Šunjić i Ana Škorput

Ekipa portala Grude.com bila je s njima u prostorijama Radio Gruda gdje su snimale pjesmu “Vatreni” u kojoj su opjevale izbornika Zlatka Dalića, kapetana Luku Modrića, Subašića, Vrsaljka, Kovačića, Rebića i ostale nogometaše koji ovih dana donose osmijehe na lice cijeloj naciji.

Dream Team Babe iz Ljubuškog vjerojatno su uz “Babuške” najstariji ženski glazbeni bend na svijetu, a izvode tradicionalne pjesme.

Simptomatično ili ne upravo iz Rusije u kojoj se igra Svjetsko prvenstvo dolaze “Babuške”, a s hrvatskih prostora Dream Team Babe. A te dvije reprezentacije sastaju se u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. Sada je red pobijediti Rusiju i izboriti ono što je samo do sada uspjelo Ćirinoj generaciji 1998. godine, a to je polufinale Svjetskog prvenstva. A onda što dadne dragi Bog.

Dream Team Babe iza sebe imaju snimljeni album, a organiziraju i manifestaciju “Dream Team Babe i prijatelji”.

Što im zaželjeti nego sreću u godinama koje predstoje i još uspješnica, a Hrvatskoj reprezentaciji koju su opjevale ovih dana u glazbenom studiju naslov svjetskog prvaka.

Pogledajte video kojeg smo napravili od fotografija portala Grude.com s kvalifikacijskih utakmica, agencijskih fotografija, kao i od fotografija proslave hrvatskih pobjeda ovih dana.