Home Šport Legendarni Slaven Zambata u Međugorju: Hrvatska može doći do finala

Legendarni Slaven Zambata u Međugorju: Hrvatska može doći do finala

SHARE

Dinamo je u svojoj povijesti imao puno rasnih golgetera, ali samo je jedan legendarni “plavi 9, a riječ je o Slavenu Zambati.

Ovih dana legendarni nogometaš boravi u Hercegovini, a novinari portala Hercegovina.info su ga zatekli u Međugorju kod prijatelja braće Vasilj.“Na poziv mojih prijatelja došao sam u Međugorje i Hercegovinu. Gledao sam jučer utakmicu koju je igrao Široki Brijeg. Dolazak u Međugorje za mene je jedan veliki i lijepi događaj i ovdje mi odmah adrenalin skače, Ovdje u Hercegovini su oduvijek bili najveći i najvjerniji navijači Dinama, i ovdje smo se kada bi igrali osjećali kao kod kuće”.

Naravno u ovo vrijeme najaktualnije je SP u Rusiji, pa su legendarnog nogometaša upitali što misli o igri Vatrenih.

“Svi smo u tome od jutra od mraka. Ovo je zaista životna prilika za reprezentaciju Hrvatske jer sve nam se lijepo otvara. Zadovoljan sam da smo tako daleko došli, s ne baš nekim velikim igrama, a kada naši nogometaši daju još više od sebe onda se ne moramo bojati nikoga. Raspored nam ide na ruku i objektivno mislim da bi mogli doći do finala. To je jedan moj umjereni optimizam, ne bez razloga jer zaista imamo izvanrednu momčad”, rekao je Zambata za portal HERCEGOVINA.info