Home Zanimljivosti Moram ispunit obećanje, fotkat ću se u gaćicama na kockice…

Moram ispunit obećanje, fotkat ću se u gaćicama na kockice…

SHARE

Većinu golišavih fotki koje pjevačica objavljuje snima njezin suprug Mario. Par ima kćer Gabrijelu. U braku su od 2014., a vjenčali su se nakon godinu dana veze…

Navijačka euforija za koju je zaslužna hrvatska nogometna reprezentacija nije zaobišla ni pjevačicu Žanamari Perčić (36) koja je dala ‘posebno’ navijačko obećanje.

– Obećala sam ekipi sinoć da ću, kad uđemo u finale, opaliti fotku u gaćicama na kockice! Ako ih nađem, a ako ne onda ću bez. Iako su mi presmiješne te sexy fotke u dresovima, obećanje moram ispuniti! Tako da neće biti skupljanje lajkova, nego obaveza prema široj obitelji nakon opakog nagovaranja – napisala je Perčić. Makaranka, za razliku od brojnih kolegica koje preferiraju kockaste odjevne predmete, tekme Vatrenih gleda odjevena u usku haljinicu i štikle.

Ova objava oduševila je njezine pratitelje, a hoće li Žanamari ispuniti obećanje, ostaje nam vidjeti. Kako bilo, golišave fotke nikad joj nisu bile problem.

STROGI REŽIM PREHRANEŽanamari je priznala: ‘Zbog gastritisa nisam mogla pjevati’

Ipak, nekoliko sati kasnije otkrila je kako je riječ o ‘Instagram pošalici’ te se pohvalila kako su joj se javili dizajneri s ponudom da za nju izrade badić ili donje rublje na kockice.

– Ljudi, ne shvaćajte Instagram tako doslovno, a pogotovo ne ozbiljno. Istina, ponekad podijelim i ozbiljnu misao, ali moja realnost i svakodnevica nisu uvijek štiklice, suknjice i čipka. Većinu dana provodim žonglirajući između majčinstva i rada u studiju, s punđicom na glavi, majici u kojoj sam i spavala i šlapicama, s kavom u ruci… a sjetim se pojesti prvi obrok oko 20 sati. Takvi dani ne završe na fotkama – poručila je.

Inače, većinu golišavih fotki koje pjevačica objavljuje snima njezin suprug Mario (31). Par ima kćer Gabrijelu (3).  U braku su od 2014., a vjenčali su se nakon godinu dana veze. Upoznali su se kada je Mario postao basist u njezinom bendu J’Animals.

Pročitajte više na: – 24sata.hr