Home Zanimljivosti Danijel Subašić: ‘Moja žena, moja stijena, moja kraljica…’

Danijel Subašić: ‘Moja žena, moja stijena, moja kraljica…’

SHARE

Vratar i Antonia Bozzo su u vezi 16 godina i žive u Monte Carlu, a Danijel igra u klubu AS Monaco. Par ima stan u Zadru odakle je Subašić

Glavni junak hrvatske reprezentacije na utakmici s Danskom golman Danijel Subašić(33) pohvalio se svojom dugogodišnjom djevojkom Antoniom Bozzom (33).

foto: Instagram

– Moja žena, moja stijena, moja kraljica. Ljubav se zove imenom tvojim – istaknuo je Subašić pokraj fotografije na kojoj pozira s Antoniom uz more. Par je u vezi 16 godina i žive u Monte Carlu i vratar igra u klubu AS Monaco. Antonia i Danijel imaju stan u Zadru odakle je Subašić. Fanovi nogometnog reprezentativca su komentirali kako su savršen par i da su ponosni na Danijela.

– Doktore, legendo. Najdraži golman. Tako ste slatki zajedno. Kralj i kraljica, čuvaj je dobro legendo – napisali su obožavatelji. Dodali su kako su prelijepi, a neke je zbunilo kako je Subašić u Zadru na fotografiji, ne u Rusiji. Danijel je obranio tri penala Danskoj i postao glavni ‘krivac’ što se Hrvatska plasirala u četvrtfinale Svjetskog nogometnog prvenstva.

– Ma dobro, malo lutrija, malo imaš iskustva, već sam stara raga, 34 su mi godine. Pet penala sam ove godine dirao, a nisam skinuo nijedan. Lani sam skinuo svih pet. Takav je život. Ali nije to bitno što sam ja skinuo tri penala, bitno je da smo mi pobijedili i da je hrvatski narod sretan – bio je skroman Subašić nakon pobjede.

Dodao je kako je riječ o instinktu, a ne analizi te da je dobro ispalo. Istaknuo je kako su penali lutriji i možeš skinuti tri ili nijedan.

24sata.hr