Home Politika NAKON PORAZA RUSIJE Vučić: Englezi ni se slute koliko će navijača imati...

NAKON PORAZA RUSIJE Vučić: Englezi ni se slute koliko će navijača imati u Srbiji

SHARE

Ni ja nisam fasciniran mnogo čime. Nisam oduševljen Thompsonovim pjesmama. I tisuću puta da bude takva utakmica, navijao bih za Rusiju. Pa neka se nerviraju oni koji žele da se dodvore nekima na Zapadu, rekao je Vučić prilikom posjete tvornici “Teleoptik” u Zemunu.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je navijao za Rusiju u utakmici Rusija – Hrvatska na Svjetskom prvenstvu, ističući da je Srbija demokratsko društvo u kome svako može navijati za koga želi.

Vučić je, odgovarajući na pitanje novinara za koga je navijao u ovom meču, rekao da ne vidi razlog zbog koga bi navijao za protivnike Rusije i napomenuo da bi uvijek navijao za Rusiju kada bi se srela ta dva tima, prenosi Srna.

– Ni ja nisam fasciniran mnogo čime. Nisam oduševljen Thompsonovim pjesmama. I tisuću puta da bude takva utakmica, navijao bih za Rusiju. Pa neka se nerviraju oni koji žele da se dodvore nekima na Zapadu, rekao je Vučić prilikom posjete tvornici “Teleoptik” u Zemunu.

Vučić je rekao i da sada ne zna za koga da navija, primijetivši da će Engleska imati više navijača u Srbiji, nego što je ikad mogla zamisliti.

Utakmicu, na kojoj se Hrvatska pobjedom protiv Rusije poslije izvođenja jedanaesteraca plasirala u finale Mundijala, pratila je na stadionu hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.