Home Zanimljivosti KAD MEDIJI PRETJERAJU: ŠOKANTAN NASLOV U INFORMERU

KAD MEDIJI PRETJERAJU: ŠOKANTAN NASLOV U INFORMERU

SHARE

Chelsea Clinton, kćerka Billa i Hillary Clinton navijala je za Hrvate u utakmici protiv Rusije, a ovo je bio povod za srbijanski tabloid Informer.rs za napisati uistinu bizaran tekst s šokantnim naslovom.

Čitav tekst je nastao na osnovu jednog Tweeta kojeg je Chelsea objavila, a u kojem je jednostavno stajalo “Croatia!!!!”. To je Informeru bilo dovoljno da Chelsea proglase mrziteljicom Srba.

Evo što je, između ostalog, Informer objavio:

“Možda i nije bila svesna za koga navija, ali se sigurno radovala porazu Rusije.

To možda ne bi bilo toliko neobično da njeni roditelji nisu dokazani neprijatelji Srbije, a ovim tvitom Čelsi se svrstala u istu kolonu. Poraz Rusije slavi kao poraz Srbije!

Da, podsetimo bivša državna sekretarka SAD i propala predsednička kandidatkinja Hilari Klinton svojevremeno je tvrdila da Srbe treba kazniti za strašne ratne zločine. Očigledno da joj podršku u tome pruža i njena ćerka.

Kori Levandovski, bivši šef kampanje američkog predsednika Donalda Trampa, tvrdi da Hilari Klinton vodi prljavu kampanju protiv Srba i Srbije jer su joj preko potrebni sukobi i haos na Balkanu, kako bi se potom nametnula kao “spasilac Evrope”!

Rusija se u tu priču nikako ne uklapa, stoga i ne čudi toliko slavlje porazom “baćuški”, a za Hrvatsku verujemo Čelzi nema pojma ni gde je”, stoji u bizarnom tekstu Informera.