Home Zanimljivosti Poznate dame žestoko tulumarile na festivalu

Poznate dame žestoko tulumarile na festivalu

SHARE

Poduzetnica iz Splita, Gianna Apostolski i voditeljica s Narodnog radija, Tatjana Jurić upustile su se u ljetnu avanturu i vikend odlučile provesti uživajući u ritmovima elektronske glazbe koja se ovih dana mogla čuti na splitskom Poljudu.

Na festivalu su tako odjekivali hitovi najpoznatijih svjetskih DJ-eva, a svoje doživljaje i sve detalje partyja koji su potrajali do ranih jutarnjih sati, ljepotice su otkrile za Story.hr.

‘Ove godine imam čast da moja agencija Split VIP Agency sudjeluje u organizaciji snimanja Ultra official videa 2018., koji radi Final Kid produkcija tako da smo spojili ugodno s korisnim! Ultru obožavam jer svi najbolji DJ-evi iz cijelog svijeta nastupaju, hrpa dobre glazbe, plesa, smijeha i pozitive… Tu atmosferu morate jednostavno doživjeti. Hrvatska je zemlja poznata po festivalima i po meni ih treba biti još više jer smo idealna destinacija za to!’ rekla je Gianna.  ‘Veselila sam se dugo ovoj Ultri, desetak dana godišnjeg je preda mnom, ovo mi je inače prva Ultra i jednostavno guštam. Sunce, more, ljeto, dragi ljudi, prijatelji i kolege, odlična glazba i to je to!’ prokomentirala je Tatjana.

Gianni se toliko svidjelo na festivalu da se poželjela i sama okušati u ulozi DJ-a. Ističe da su prednosti tog zanimanja život na pozornici, dobra glazba, česta putovanja i činjenica da im je život jedan veliki party.

Ipak, posebno su je se dojmile odjevne kombinacije polaznika festivala čija ju je kreativnost oduševila.  ‘Jako su me nasmijale kreacije pojedinih partijanera, svega je tu bilo, od kupaćih, do raznih tematskih kostima, šminke i frizura i tako dalje. Najbitnije od svega je da su svi širili ljubav i pozitivu.’, zaključila je Gianna.

Poseban doživljaj bio je i Tatjani Jurić koja je vrhunske partyje  imala prilike iskusiti ‘s druge strane’, odnosno kroz organizaciju i backstage.

Ipak, za domaće ljepotice, zabava ne završava u Splitu već svoje ljetne avanture planiraju nastaviti i na drugim atraktivnim lokacijama diljem Lijepe naše. Nakon razuzdanog i zabavnog trodnevnog partyjanja, Tatjana će svoj odmor produžiti na Hvaru nakon kojeg će se uputiti na Vis, a čini se kako i Gianna ima svakojakih zabavnih putovanja pred sobom.

‘Nakon tri dana Splita upravo sam došla na Hvar i sad nas čeka Ultra na Bolu na Braču večeras, sutra Hvar gdje će se u Amfori održati beach party a nakon toga after party Resistance na Carpe Diem i preksutra Vis završni party u Fort Georgeu i to je šećer na kraju. Htjela bih pohvaliti organizaciju Ultra festivala na odlično odrađenom poslu, treba sve to moći ishendlati, a oni su svake godine sve bolji i bolji.’, kazala je zadovoljna Gianna.