Home Šport (VIDEO) MALO TKO JE OVO PRIMJETIO: Subašić krenuo pokazivati majicu, pogledajte što...

(VIDEO) MALO TKO JE OVO PRIMJETIO: Subašić krenuo pokazivati majicu, pogledajte što se onda dogodilo

SHARE

Subašić je u jednom trenutku polagano počeo dizati dres i pokazivati Ćustićevu majicu

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka jučer na Olimpijskom stadionu u Sočiju, Vatreni su slavili s navijačima, slavili su međusobno, pustili su emocijama i sreći da ih obuzmu, uostalom kao i sve Hrvate koji slave ovaj povijesni plasman u polufinale SP-a.

Danijel Subašić odigrao je još jednu herojsku utakmicu za hrvatsku nogometnu reprezentaciju i opet se prisjetio pokojnog prijatelja Hrvoja Ćustića. Na poseban, malo drugačiji način nego što je to prije činio.

Fifa je, naime, poslala upozorenje Subašiću koji je nakon utakmice protiv Danske skinuo dres i pokazao majicu s Ćustićevim likom. Krovna nogometna organizacija u svom pravilniku kako na terenu nema mjesta za osobne poruke, prenosi Sportski.net

Subašić je u jednom trenutku polagano počeo dizati dres i pokazivati Ćustićevu majicu, ali u tome ga je spriječila menadžerica reprezentacije Iva Olivari.

“Iva, ne brini, nema kazne kad ti brineš o svemu 😘👌 24 uvik uz brata 🙏🏻 #mojanđele #zadarskosrce #svenasvitu #iznadsvihhrvatska”, napisao je Subašić na svom Instagramu