Home Zanimljivosti Nives Celzijus na grudi ispisala poruku engleskom nogometašu: “Sigurno si sladak dok...

Nives Celzijus na grudi ispisala poruku engleskom nogometašu: “Sigurno si sladak dok plačeš”

SHARE

NAKON nedavnog priznanja da se zatreskala u Rubena Loftusa-Cheeka, Nives Celzijus napisala je britanskom nogometašu pismo koje podijelila na Instagramu uz fotku svog dekoltea.

”Dragi Rubene, pravi si ljepotan. Tako si sladak i jednostavno je predivno gledati te kako igraš jer svaka milisekunda tvog pojavljivanja na ekranu tjera naša srca da poskoče. Predivan si dok se smiješ i zasigurno si jedan od razloga zašto su žene navijale za Englesku. Ali žao nam je. Ne želimo da smiješ na sljedećoj utakmici”, napisala je Nives dodavši i objašnjenje.

”Hrvatska je mala zemlja. Mi imamo najljepše prirodne žene na svijetu,a ni muškarci ne zaostaju za njima. Imamo najljepše more, rijeke, planine i predivnu prirodu koju ne cijenimo onoliko koliko bi trebali. Razlog tome je što mnogi razmišljaju samo kako da plate račune i pitaju se trebaju li se odreći kruha, mlijeka, struje ili grijanja. Ali postoje rijetki trenuci kada smo sretni, kada nije važno jesu li računi plaćeni i jesmo li bolesni, kada nam se čini da je samo nebo granice. A to je kad igra Hrvatska nogometna reprezentacija”, objasnila je pjevačica i glumica koja se na kraju pisma ispričala simpatiji i Englezima.

”Dragi moji Britanci, jako mi je žao, ali Hrvatska mora biti prvak svijeta jer mi to zaslužujemo. Oprosti Rubene, ali sigurno si sladak i kad plačeš. Za utjehu dođi na prekrasnu Jadransku obalu. Povedi i Allijevu Ruby Mae sa sobom. I nju volimo. Obećajem da ćemo biti dobri domaćini”, napisala je Nives za kraj i prikupila na tisuće lajkova.

A hoće li je Englezi i Ruben poslušati, saznat ćemo za samo jedan dan.