Home Kultura Princ i kralj dijaspore pjesmom zovu Hrvate nazad u domovinu

Princ i kralj dijaspore pjesmom zovu Hrvate nazad u domovinu

SHARE

PREMIJERA SPOTA Do sad su se dvojica najtraženijih glazbenika u dijaspori, Mate Bulić i Josip Ivančić, sretali na mnogim nastupima, a pjesma ‘Na livade rosa pala’ im je prva suradnja…

Pjevači Josip Ivančić (38) i Mate Bulić (61), ‘okrunjeni’ za princa i kralja dijaspore, snimili su duet ‘Na livade rosa pala’ koji će mnogim Hrvatima, posebice u dijaspori, kako kažu, izazvati suzu u oku.

– Veliki broj mojih prijatelja je zbog potrage za boljim životom iselilo u inozemstvo, no svaki od njih osjeća veliku želju za povratkom u domovinu. Srce mi je puno kada vidim krcate trgove, kafiće i parkove naših navijača diljem Hrvatske i inozemstva koji iz petnih žila navijaju za našu reprezentaciju – kaže Ivančić.

foto: Privatni album

Dodaje kako poziva sve Hrvate u tuđini da nose Hrvatsku u srcu i da se jednog dana vrate i stvore novu i bolju budućnost na hrvatskoj zemlji među svojim ljudima.

POGLEDAJTE SPOT:

Do sad su se dvojica najtraženijih glazbenika u dijaspori sretala na mnogim komercijalnim i humanitarnim nastupima. Pjesma im je prva zajednička suradnja, a obojica su uvjereni da će biti hit.

foto: Promo

Tekst pjesme potpisuje Nenad Ninčević, aranžman Branimir Mihaljević, a pjesma govori o muškarcu koji žali za odlaskom iz domovine te nadi da će se jednom vratiti.

foto: Promo

– Volim podržati mlade ljude, a Josip je dobar pjevač i humanitarac. Zato i ima sve predispozicije da bude moj nasljednik – kaže Mate.

foto: Promo

Kralj dijaspore sa suprugom Zdravkom (55) ima kćeri Katju (29) i Anu (33). Josip se 2011. vjenčao s manekenkom Jelenom Bosančić (35) s kojom ima sina Tomu (5). Par živi u Splitu, a krajem kolovoza očekuje rođenje drugog djeteta.