Home Šport SINOĆ ODRŽAN SASTANAK: Izviđač Central osiguranje nastupa u SEHA ligi

SINOĆ ODRŽAN SASTANAK: Izviđač Central osiguranje nastupa u SEHA ligi

SHARE

U Ljubuškom je sinoć održan sastanak SEHA lige. U inspekciji su bili direktor lige Siniša Ostojić i Tomica Mađarić. Domaćini sastanka su bili članovi kluba koji će sudjelovati u organizaciji utakmica SEHA lige za sezonu 2018./2019.

Inspekcija je pregledala dvoranu,  izrazila zadovoljstvo sastankom i pohvalila prijašnji nastup Izviđača u SEHA ligi kada je u pitanju organizacijski i natjecateljski segment  te iskazali veliku zainteresiranost za nastup  kluba u ligi o čemu će odlučivati upravni odbor lige naredni tjedan, piše Ljubuški portal.

Iz Rukometnog  kluba Izviđač Central osiguranje  su  zahvalili predstavnicima SEHA lige na posjeti i izrazili zadovoljstvo što su im ponovno ukazali povjerenje kada je u pitanju nastup u SEHA ligi. U klubu su još rekli da im je također drago što će Bosna i Hercegovina  i Rukometni savez ponovno predstavljati u ovoj prestižnoj  ligi, a također su i najavili da će se ponovno boriti za prvaka BiH u doigravanju  jer ce igranjem u SEHA ligi preskočiti prvi dio natjecanja u domaćoj ligi, piše Ljportal.com