Home Nekategorizirano DONOSI SREĆU – FOTO Vatrena Hercegovka je u Moskvi. Evo što je...

DONOSI SREĆU – FOTO Vatrena Hercegovka je u Moskvi. Evo što je poručila Vatrenima

SHARE

Bila je Ivana Knöll, nekadašnja finalistica Miss Hrvatske kao predstavnica dijaspore, na svakoj utakmici u Rusiji. Kad god se pojavi, Vatreni pobjeđuju. Neka se ta tradicija samo nastavi

Korak do finala. Idemo večeras po pobjedu, napisala je Ivana Knöll (26), neslužbena Miss Svjetskog prvenstva, navijačica koja očito našoj reprezentaciji donosi sreću, prenosi 24sata.hr.

Gdje god se pojavi, slavimo!

A sad je u Moskvi!

Bila je Ivana, nekadašnja finalistica Miss Hrvatske kao predstavnica dijaspore, na svakoj utakmici u Rusiji. Gotovo sve foto agencije prenijele su njezine fotke s prve utakmice Hrvatske na SP-u. Tada je još bila tajanstvena ljepotica.

Saznali smo njezin identite, prvi napravili intervju s njom, a Ivana nam je otkrila kako je kao mala trenirala nogomet. Točnije, bila je golmanica.

Najljepšom sporednom stvari na svijetu zarazio ju je otac, koji ju je često vodio na utakmice. Rodila se u Njemačkoj, preselila u Hercegovinu kad je imala osam godina, a potom u Zagreb gdje trenutno živi.

Na svakoj utakmici pojavi se u drugoj odjevnoj kombinaciji, obavezno u ‘kockastom’, a izutetak nije ni utakmica života koju Vatreni igraju protiv Engleske za finale Svjetskog prvenstva.

 

Ivana Knoll (foto: Igor Kralj/PIXSELL

Dnevnik.ba