Home Društvo (NE)Poznato vozilo koje ovih dana terorizira ugostitelje Širokog Brijega

(NE)Poznato vozilo koje ovih dana terorizira ugostitelje Širokog Brijega

SHARE

ŠIROKI BRIJEG – Ako ste prošetali Širokim Brijegom nekoliko sati prije i nekoliko sati nakon utakmica na kojoj naši Vatreni bilježe povijesne uspjehe, mogli ste primijetiti jedan zanimljiv fenomen, a koji ne možete vidjeti za vrijeme utakmica!

Naime, nema hrvatskih obilježja i zastava koji su krasili i podizali atmosferu u ugostiteljskim objektima za vrijeme praćenja naše reprezentaciji.

Zanimljiv fenomen kojeg su ugostiteljima kao strah od mogućih kaznim priuštili Federalni inspektori koji su samo zbog ove navijačke “ludnice” stigli iz Sarajeva kako bi još više “zagrijali” atmosferu i terorizirali normalan i ovo malo ostalog naroda na ovim područijma.

Tim inspektorima nije smetalo što su njihovi u Sarajevu donedavno mahali sa Turskim zastava i prkosili drugima, a sada i na ovaj način pokazuju svoju bahatost, umjesto da imaju poštovanja i ljudima dozvole bar malo uživanja i veselja kada nam je ova politička “stoka” Bošnjaka, Srba i Hrvata razj… svo dostojanstvo.

Znamo da živimo u Bosni Hercegovini, ali znamo i to da smo mi Hrvati, i toga se nemamo razloga sramiti ni bježati od toga.

Ovim putem pozivamo naše čitatelje, a koji imaju fotografije tih inspektora da nam pošalju na e-mail: info@sirokibrijeg.info kako bi im omogućili malo medijske pozornosti na portalu da vide njihovi u Sarajevu tko su ti “frajeri i frajerice” koji teroriziraju na ovaj način uklanjanjem Hrvatskih zastava po Širokom Brijegu za vrijeme dok Hrvatska nogometna reprezentacija juri ka zlatu Svjetskog prvenstva.