Home Zanimljivosti Tri položaja u seksu koja muškarci najviše vole

Tri položaja u seksu koja muškarci najviše vole

SHARE

Ukusi su različiti, no ako je suditi prema istraživanjima oko ovih se poza većina muškaraca slaže da su – najprivlačnije.

1. Jahačica
Ova poza je posebno uzbudljiva muškarcima jer vide partnericu tokom seksa što i njemu i njoj pruža užitak. Zato je jahaća poza idealna jer daje mogućnost dečkima da, primjerice, gledaju u obline. Budući da muškarac u ovoj pozi ne treba biti aktivan, a može koristiti ruke, položaj je dodatno atraktivan.

2. Okrenuta jahačica
Kad se žena okrene leđima u jahaćem položaju, u prvom planu je njena guza što je dečkima vrlo uzbudljivo. Imaju pogled kao u doggyju, ali istovremeno i komfor da ne moraju raditi. Druga varijanta ove poze je da partnerica u istom položaju leđima legne na muškarca tako da oboje gledaju u strop. Dečki je mogu zagrliti i dirati gdje treba, gledati u nebo (ako ste na otvorenom) i izdržati duže. Naime, neće moći ući duboko pa će možda i doći do zajedničkog orgazma.

3. Doggy
Na sve četiri dok su dečki odostraga – oni određuju tempo i intenzitet te mogu ući duboko. Muškarci uživaju u pogledu na žensku guzu, leđa i vrat te činjenicu da im se u ovom položaju partnerica predaje. Ipak, ne divljajte kao u što to rade u porno filmovima (koji su često nerealni!). Osjetite reakcije partnerice i šta joj godi. Ako joj duboka penetracija izaziva bol, tada usporite i ne gurajte do kraja. Poanta je da oboje uživate i niko se ne povrijedi.