Home Šport ​Mamić na Pecari gledao utakmicu Širokog i Domžala: Naći će se talenata...

​Mamić na Pecari gledao utakmicu Širokog i Domžala: Naći će se talenata u Hercegovini

SHARE
Zdravko Mamić na Pecari je pozorno pratio prvi ovosezonski europski dvoboj Širokog Brijega protiv Domžala.

Bivši izvršni predsjednik Dinama iz VIP lože pratio je Plavo-bijele protiv momčadi Slovenaca u prvoj utakmici 1. pretkola Europske lige.

Mamić je sjedio u društvu širokobrijeških poduzetnika i dužnosnika, a iako Širokobriježani nisu oduševili igrom u prvom poluvremenu, vjerovati je da je Mamić imao što vidjeti u ovom europskom dvoboju momčadi s Pecare.

Domaćini na poluvremenu gube rezultatom 0:2, a Zdravko Mamić za portal Jabuka.tv komentirao je igru i perspektive Širokobriježana.

Evidentno je Domžale bolja momčad jer su dugo na okupu, iskusni su i mislim da su oni osvojili najviše bodova u proljetnom dijelu prvenstva Slovenije. Široki je dosta oslabljen u odnosu na prošlu sezonu, tu fali nekoliko ekipa, komentirao je Zdravko Mamić igru i rezultat Plavo-bijelih na poluvremenu.

Bivši izvršni predsjednik Dinama komentirao je i potencijalne talente u momčadi Plavo-bijelih.

Teško je o tome govoriti u ovoj utakmici kada se već gubi 0:2, teško je procijeniti stvarno stanje stvari. Mi smo prijatelji sa Širokim pa se uvijek nešto može pronaći. Bit će sada još prilika za gledati utakmice, ne samo NK Široki Brijeg, nego i mostarski Zrinjski, Brotnjo i druge klubove pa ćemo vidjeti, ali nešto će se naći, zaključio je Mamić za portal Jabuka.tv.

Podsjetimo, Mamić je potkraj lipnja u Gabeli pratio i prvu pripremnu utakmicu NK Široki Brijeg i NK GOŠK Gabela.

Kao što je poznato, Mamić će se do daljnjega zadržavati na području Bosne i Hercegovine, odakle je najavio da će voditi svoju borbu za slobodu i dokazivanje nevinosti.

jabuka.tv