Home Šport ​Na crnom tržištu ulaznice za finale i do 10 tisuća eura

​Na crnom tržištu ulaznice za finale i do 10 tisuća eura

SHARE

Još dva dana je do utakmice svih utakmica – hrvatsku nogometnu reprezentaciju još samo jedan korak dijeli od naslova svjetskog prvaka! U nedjelju će se Vatreni sresti s Francuzima. Biti dio tog epohalnog susreta san je svakog navijača.

Ulaznice za hrvatski sektor za finale prodane su do 31. siječnja ove godine dok je bio otvoren kanal prodaje putem Fife za sve hrvatske navijače.

HNS je zatražio od Fife dodatni kontingent ulaznica. Ako, i kada, Fifa odobri određen broj dodatnih ulaznica, Hrvatski nogometni savez objavit će odmah vijest i  informacije o načinu kupnje ulaznica putem internetske stranice HNS-a.

Karte je zapravo moguće i danas nabaviti, samo na crnom tržištu. Kako to obično biva, ovakvim većim događanjem posvuda, počnu nicati i šverceri koji nude željene karte, javlja HRT.

Pa uvidom na internetske oglasnike možete naći karte za susret s Francuskom, a po najmanjoj cijeni od 2.500 eura.

Također se nude karte i po cijeni od 77.000 kuna (oko 10 tisuća eura). Riječ je o ulaznici 1. kategorije – VIP loža s inclusive jelom i pićem te hostesama. Nakon utakmice imate pristup u Match house, party s ostalim sudionicima iz VIP dijela, navodi se u oglasu.