Home Šport ​Nevenko Herceg čestitao Vatrenima i otvorio ligu MZ Grada Mostara

​Nevenko Herceg čestitao Vatrenima i otvorio ligu MZ Grada Mostara

SHARE

Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije sinoć je na malonogometnom igralištu kod Osnovne škole „Petra Bakule“ u Mostaru otvorio XII. turnir Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Mostara „Vjekoslav Arapović“.

U obraćanju nazočnima, predsjednik Herceg čestitao je Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na ulasku u finale svjetskog nogometnog prvenstva te pozdravio organizatore i sudionike natjecanja, istaknuvši kako šport na najbolji način  promiče zdrav život i pozitivne vrijednosti.

”Zadovoljstvo mi je sve Vas pozdraviti  i zajedno s Vama još jednom proslaviti povijesni uspjeh Vatrenih – ulazak u finale svjetskog prvenstva.

Do sinoć je, kao što znate, nogomet za Engleze bio igra u kojoj 22 čovjeka trče naokolo, natjeravaju loptu, u kojoj jedan sudac napravi gomilu pogrešaka i u kojoj na kraju uvijek pobjeđuje Njemačka.

Od sinoć je nogomet  igra u kojoj uvijek pobjeđuje Hrvatska, čak i kada su svi protiv nje.

A pobjeđuje i pobjeđivat će dok god je kršnih momaka i liga poput ove mostarske malonogometne lige „Vjekoslav Arapović“.

Oduvijek, a ovih dana posebno, u našim se krajevima igra i  živi nogomet.

Večeras – ovdje u Mostaru  – počinje još jedna malonogometna fešta u kojoj ćemo, uvjeren sam, uživati u velemajstorskim potezima igrača, u fer i športskom natjecanju, pravilnom i pravednom suđenju, ali i srčanom navijanju kakvo je bilo proteklih dana.

Neka pobjeđuju najbolji ili najspretniji i najsretniji, svejedno je jer na kraju će uvijek pobijediti nogomet i Mostarci.

Organizatorima čestitam i zahvaljujem na uloženom trudu, a riječima Neka  nadmetanje krene proglašavam otvorenim XII. turnir malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Mostara „Vjekoslav Arapović“. Do nedjelje uživajmo u malonogometnim majstorijama mostarskih velemajstora, a u nedjelju zajedno do svjetske titule”, kazao je Herceg, priopćeno je.

pogled.ba