Home Zanimljivosti ‘Jel’ to ta bez gaćica?’: seksi Tučepljanka zbunila pratitelje objavom s noćnog...

‘Jel’ to ta bez gaćica?’: seksi Tučepljanka zbunila pratitelje objavom s noćnog kupanja, nisu svi zadovoljni viđenim

SHARE

Iako je jedna od rijetkih poznatih Hrvatica koja na Instagramu još uvijek nije osvanula u dresu na kockice, a tu joj samo možemo čestitati na originalnosti, Žanamari Perčić je donekle kleknula nakon jučerašnjeg spektakularnog polufinala.

Dama koja i utakmice prati u kreacijama za crveni tepih obećala je svojim pratiteljima da će, ako Hrvatska uđe u finale, pozirati u gaćicama na kockice, ali priča se nekako, raznim kanalima, modificirala.

Pa su se pratitelji raspisali o tome da je njihova omiljena Tučepljanka odlučila pozirati bez gaćica. Onaj drugi dio ostaje isti, obećanje vrijedi samo ako uđemo u finale.

Možda se i pjevačica u svojim objavama pogubila, jer se odlučila na ovu drugu varijantu, pa je sinoćnju pobjedu proslavila djelomično gologuza. Omotala se samo Mandžukićevim dresom i pokazala da ispod njega ne nosi ništa, tako da je obećanje ispunila, piše Slobodna Dalmacija. 

No ni to nije zadovoljilo njene vatrene obožavatelje. Očekivali su, čini se, bolji pogled, a ima i onih koji su se našli jednostavno uvrijeđeni.

“Da, Mario će biti oduševljen što je netko pokrio guzicu njegovim dresom… Curo poplupala si lončiće definitivno, brukaš se…”, oštro je dobacila pjevačici jedna pratiteljica.

“Skini ti taj dres, znamo šta si obećala ako Hrvataka uđe u finale”, “Nije to to”, narogušili su se ostali.

“Jel’ to ta bez gaćica?”, drugi su zbunjeni, ali i još uvijek u iščekivanju.