Home Crna kronika Uvažena žalba, ponovno će se odlučivati o pritvoru za Ljubušaka koji se...

Uvažena žalba, ponovno će se odlučivati o pritvoru za Ljubušaka koji se sumnjiči da je prijetio ubiti tužitelja

SHARE

Općinski sud u Ljubuškom uvažio je žalbu Županijskog tužiteljstva u Širokom Brijegu i ukinuo rješenje suca toga suda kojim je odbijen prijedlog za određivanje pritvora osumnjičenom Z.S. (44) iz Ljubuškog zbog prijetnji Županijskom tužitelju ŽZH i članovima njegove obitelji.

To znači da će se o prijedlogu Županijskog tužiteljstva ponovno odlučivati, izjavio je za portal Jabuka.tv, viši stručni suradnik i službenik za odnose sa javnosti ŽT ŽZH za portal Jabuka.tv.

Z.S. se sumnjiči da je u više navrata od 25.6.2018. do 3.7.2018. godine preko tužiteljevog brata i njegov majke prijetio tužitelju da će ga ubiti.

Prijetnje je upućivao pokazujući pištolj i govoreći tužiteljevom bratu da će ga upoznati sa osobama koje su sposobne svašta učiniti, dok je njegovoj majci govorio da je vidio njezinog sina sa trudnom suprugom dok je prelazio ulicu i da ga je mogao udariti vozilo, što nije učinio, ali bi mogao.

Pretresom obiteljske kuće kod osumnjičenika je pronađeno više komada vojnog streljiva, koje mu je privremeno oduzeto, piše Jabuka.tv