Home Zanimljivosti Još jedna pravovremena reakcija Vrsaljka: Sprječavao Grdovića da dođe do čaše vina

Još jedna pravovremena reakcija Vrsaljka: Sprječavao Grdovića da dođe do čaše vina

SHARE

U hrvatske medije brzo su procurile snimke velike i zaslužene fešte nakon pobjede Hrvatske protiv Engleske u polufinalu Svjetskog nogometnog prvenstva. Na poziv Luke Modrića, s Vatrenima je u hotelu feštao Mladen Grdović kojemu nije bio problem popeti se na stoli pjevati navijačke i dalmatinske pjesme.

“Ako ja popijem, vi morate pivat” – kazao je Grdović Domagoju Vidi nakon što mu je stoper Vatrenih u euforičnom slavlju u hotelu ponudio čašu vina. Grdovićev sugrađanin, Šime Vrsaljko, iza Mladenovih je leđa odgurivao Vidinu ruku i sugerirao da mu ne nudi alkohol. Na snimci se čuje i Luka Modrić koji je dobronamjerno dovikao “Nemoj ti, dragi.”

Grdović ipak nije mogao odoljeti, otpio je gutljaj vina i rekao nešto što je nasmijalo sve:

“Ubit će me žena!”.

Uz Grdovića se slave sve pobjede

Ono što je Severina bila Vatrenima 1998., to je Mladen Grdović ovoj generaciji koja je napokon nadmašila i legendarnu Ćirinu momčad.

Uz Grdijeve pjesme slave se sve pobjede, a kapetan Luka Modrić zaslužan je i što je Grdović stigao u Rusiju pa su veliku pobjedu protiv Engleske i ulazak u finale Svjetskog prvenstva proslavili zajedno na stolu.

Nije u šoldima sve zaštitni je znak Dalićeve reprezentacije, a kad to Grdović uživo zapjeva sve dobiva dodatno na snazi.

– Evo mene moji ljudi, doša sam vam na bevandu, još je živa naša loza još se penje uz verandu – pjevali su igrači zajedno s Grdovićem, popili koji gutljaj i otišli se pripremiti za najveću utakmicu u povijesti hrvatskog nogometa.