Home Tech Je li ova aplikacija donijela sreću Vatrenima? Modrić, Rakitić i ekipa vrijeme...

Je li ova aplikacija donijela sreću Vatrenima? Modrić, Rakitić i ekipa vrijeme u Rusiji kratili su igricom koju su osmislili Splićani

SHARE

Mnoge zanima što točno rade naši nogometaši u slobodno vrijeme u Rusiji, a jedna stvar koju dosad nisu spominjali, ali su počeli objavljivati na svojim profilima na društvenim mrežama, je – El Magico!

Da, dobro ste pročitali, El Magico je donio sreću najvećim mađioničarima u redovima “vatrenih”, pišu Sportske novosti.

I ne samo da su zabili i odigrali utakmice karijere na Mundijalu u najdražem dresu, nego im se na najbolji način vratila pozitivna energija i pristupačnost koja oduvijek krasi najbolje hrvatske sportaše, za razliku od mnogih drugih razvikanih bjelosvjetskih zvijezda.

Nadamo se da se neće naljutiti što ovo spominjemo, ali nema bolje prigode nego sada, skrenuti pozornost na to kako su prihvatili i promovirali igricu koja je čisti hrvatski proizvod i na putu je da postane globalno poznata.
Tvorci El Magica su iz Splita, poznaju osobno Čarlija, Luku i Raketu te mnoge ostale hrvatske nogometaše, putem svojih Instagram profila, gdje imaju desetke milijuna sljedbenika, šire ovu nevjerojatnu priču.

El Magico je simpatična mobilna aplikacija inspirirana Lukom i Raketom te nogometaš u igrici neodoljivo podsjeća na oba hrvatska čarobnjaka s loptom. Ono što je čini 100 posto nogometnom jest to da se osim za pobjedu morate jako potruditi i za gol razliku, posjed lopte, pretrčane kilometre i “fair play”, kao i u pravoj utakmici, i to sve kroz 90 sekundi koliko traje “utakmica” ako dođete do kraja, jer umjesto života, imate pravo na po jedan žuti i crveni karton.

Igrali smo je i mi, nije nimalo jednostavno završiti utakmicu. Ako imate živaca, pokušavat ćete opet i opet…, piše Slobodna Dalmacija.

Aplikacija je besplatna i odmah se vidi tablica dosadašnjeg učinka igrača diljem svijeta.

Na Instagram profilu El Magica osim Luke, Rakete i Ćorluke vidjeli smo i velik broj slavnih iz brončane generacije; Asanovića, Bilića, Stanića, Šimića, Pletikosu (i on je na Top 100 tablici), zatim Računicu i Vejića, od ostalih sportaša Dina Rađu i Gorana Ivaniševića, pa je eto i to neka poveznica za sličan povijesni uspjeh ove generacije.

Link na El Magico APP STORE
Link na El Magico PLAY STORE (Android)