Home Nekategorizirano LUKA MODRIĆ: Prvi naš uvjet je da na dočeku pjeva Thompson

LUKA MODRIĆ: Prvi naš uvjet je da na dočeku pjeva Thompson

SHARE

Hrvatska nogometna reprezentacija koja je na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji osvojila drugo mjesto, a kapetan vatrenih Luka Modrić proglašen je najboljim igračem turnira, sletjela je oko 15.20 sati u Zagreb.


Veliki doček je organiziran na Trgu bana Jelačića, gdje se okupilo oko 100.000 ljudi. na dočeku vatrenih u zračnoj luci u zagrebu je i popularni marko Perković Thompson, autor skladbe “Lijepa li si”, najljepše navijačke pjesme i neslužbene himne hrvatske nogometne reprezentacije.

Ono što dosad zna je da po scenariju dočeka Thompson nije trebao pjevati na dočeku u zagrebu, no igrači i izbornik Zlatko Dalić tražili su Thompsona.

Ivan Rakitić je na Instagramu je objavio fotografiju S Thompsonom iz Zračne luke zagreb is poruikom. “Stigao je kralj! Jedan jedini!

Pola sata kasnije Thompsona smo upratili u autobusu s navijačima u razgovoru s Lukom Modrićem: “To je bio naš prvi uvjet. Čim smo ušli u finale rekaoi počelo se govoriti o dočeku u zagrebu rekao sam da Marko mora pjevati na dočeku. To je bio naš prvi uvjet”. rekao je Luka Thompsonu.

M. Marković/Foto:screenshot