Home Šport Miješaju se emocije našeg desnog beka: Ova je bila tipična utakmica kao...

Miješaju se emocije našeg desnog beka: Ova je bila tipična utakmica kao pravi dokaz da u nogometu ne pobjedi uvijek onaj koji bolje odigra

SHARE

Nakon susreta miješali su se kod hrvatskih igrača tuga i sreća, takav je dojam ostavljao i Šime Vrsaljko.

– Presretni smo zbog ovog uspjeha i kako smo predstavili svoju domovinu. Hvala svim navijačima, svima koji su vjerovali u nas, mojim suigračima. Ovo je bilo nešto posebno. Ova je bila tipična utakmica kao pravi dokaz da u nogometu ne pobjedi uvijek onaj koji bolje odigra, koji je bio bolji. Čestitam Francuzima, zasluženo su osvojili SP. Bili su dobra klapa. To je sport. Hvala i našim navijačima, kada su Francuzi slavili i naši navijači su pljeskali. To je primjer koji svi trebamo slijediti – naglasio je Vrsaljko.

Dosta je polemike oko suđenja?

– Nemojte o suđenju ljudi moji, ovo je bilo finale SP-a. Završilo je tako kako je završilo, nećemo pričati o sucima. Odradili su dobar posao. Nije ni njima bilo lako, i oni imaju svoje karijere i teret, odgovornost na sebi. Sigurno su napravili ono što su najbolje mislili u tom trenutku. Ne treba se vraćati na to. Bilo je prekrasno SP i igrao se jako dobar nogomet – nije htio Vrsaljko alibi tražiti u sucu.

Osim cijele momčadi koja je bila pravi ambasador Hrvatske, još je i Luka Modrić osvojio naslov najboljeg igrača turnira.

– Čestitam našem kapetanu. I više nego zasluženo mu je pripala ta nagrada. Moramo biti ponosni na njega! – poručio je Vrsaljko.