Home Crna kronika Pucao u susjeda zbog bunara

Pucao u susjeda zbog bunara

SHARE

Banjolučko tužiteljstvo predložilo je da se odredi jednomjesečni pritvor Novici Šešumu (65) koji je uhićen proteklog vikenda jer je pucao na susjeda Sašu Matoša (49) u dvorištu njegove kuće u banjolučkom naselju Kuljani.

Kako su novinarima ispričali susjedi, koje je ovaj događaj šokirao, jer su obojica izuzetno dobri susjedi koji nikad nisu bili problematični, njih dvojica imali su zajednički bunar, jer su kuće u kojima žive ranije bile vlasništvo dva rođena brata.

– Kao i u svakom selu, bilo je sukoba zbog međa, a njih dvojica imali su i taj zajednički bunar oko kojeg su se “koškali”, ali ovako su bili u dobrim odnosima i nitko ne bi rekao da je to nešto ovako ozbiljno. Taj Novica je vrlo pristojan čovjek, razveden je i živi sa starim ocem. Uvijek je bio uljudan i kulturan – ispričali su susjedi.

Nitko nije siguran kako je došlo do potezanja oružja, ali njihovi susjedi pričaju da su čuli kako je Matoš tražio od Šešuma da skloni svoju pumpu za vodu, nakon čega je Šešum ušao u kuću, a potom se vratio s pištoljem i ispalio dva hica, nakon čega je Matoš pao u svom dvorištu.