Home Crna kronika Današnje nevrijeme uzelo je i ljudsku žrtvu, 49-godišnjak stradao

Današnje nevrijeme uzelo je i ljudsku žrtvu, 49-godišnjak stradao

SHARE

Jako nevrijeme je pogodilo noćas Šibenik i okolicu. Poginuo je muškarac (49) koji je zbog jakog nevremena pao s ribarskog broda u more kod otoka Krapnja. Dežurne službe su dojavu da je muškarac pao u more dobile u 23.21 sati, a muškarac je nađen mrtav u 3 sata ujutro.  U Centru 112  dobili su pet poziva za spašavanje na moru vezano uz oštećenja i nasukavanje plovila.

– Prema našoj evidenciji jutros do 6 sati na području Šibenika i Brodarice oštećeno je ukupno 16 automobila te još po jedno u Vodicama i Kistanjama. Nakon 6 sati imali smo dojavu da su još dva vozila oštećena u Tisnom i dva u Srimi – rekli su u centru 112. Dežurne službe su noćas imale preko 20 intervencija  uklanjanja srušenih stabala i ostalih prepreka.

Na Bilocima u Šibeniku je s dućana auto dijelova doslovno iščupan krov i na automobile parkirane ispred pale su velike reklame. Dio krova čak je završio na cesti, ali su ga brzo makli djelatnici Cesta Šibenik.

Ispred kafića na rivi nevrijeme je uništilo dva kioska. Riva i cijeli grad bili puni su odlomljenih grana, iščupanih stabala i razbijenih automobila, piše ŠibenikIN.