Home Nekategorizirano Je li ovo najatraktivniji ‘dres’ koji ste vidjeli? Domaća manekenka na golom...

Je li ovo najatraktivniji ‘dres’ koji ste vidjeli? Domaća manekenka na golom tijelu iscrtala podršku ‘vatrenima’, pratitelji komentiraju: Samo u Hrvatskoj!

SHARE

Ako su vam dosadili dresovi, šalovi i ostali rekviziti “na kockice”, evo jedna ideja za najhrabrije, za neko od idućih prvenstava. Treba vam samo malo hrabrosti i vješt “body painter” ili vizažist.
Ideju je predstavila atraktivna domaća manekenka Antonija Gržinčić, proces podijelila i na svome Instagramu, a priču donosi portal Extravagant.

Zamisao je jednostavna i dosta puta viđena, ali kada se spoje čari seksi “body paintinga” s navijanjem za “vatrene”, rezultat je utoliko “napetiji” široj javnosti. Mnogi su komentirali kako se radi o najatraktivnijem dresu koji su ikada vidjeli, no bilo je i onih manje zadovoljnih…
“Boja preko grudnjaka? Stvarno? Samo u Hrvatskoj…”, razočarano je komentirao jedan Antonijin pratitelj koji se nadao da će dres biti nacrtan preko kompletno obnaženog torza.
Ipak, navijački je cilj ispunjen; ekipa vizažista i manekenka uradak su podijelili jučer prije utakmice, uz to poslavši i poruku da su “vatreni” za njih već prvaci, koji god ishod bio na terenu. A znamo kako je prošlo, stoga malo podrške, nikad dosta.