Home Zanimljivosti ‘Moj muž, moj bećar, moja svjetlost, moja tama, moj život’: Metkovka Ivana...

‘Moj muž, moj bećar, moja svjetlost, moja tama, moj život’: Metkovka Ivana Vida objavila preosjećajnu posvetu Domagoju i rasplakala pratiteljice

SHARE

O strastvenosti i srčanosti reprezentativca Domagoja Vide stvarno ne treba trošiti riječi. Svoje je vatreno srce i dušu bećarsku dokazivao svakom sekundom svog sjajnog nastupa na Svjetskom prvenstvu, a i prvi je, najbučniji, najkonkretniji i najdirektniji bio i svaki put kad se slavilo.
Kad su vatreni danas sletjeli u zagrebačku zračnu luku, Domagoj Vida je poveo najneposrednije navijanje, direktno sa zaposlenicima aerodroma, koji su imali stvarnu privilegiju prvi susresti naše Vatrene. “Moja domovinaaaa…” – zapjevao je temperamentno Vida, zagrlio igrače i odmah u trenu stvorio emotivne i dragocjene trenutke kojih će se, u to uopće ne sumnjamo, s radošću sjećati svi koji su bili njihovim dijelom.

Stoga ne čudi posebno emotivna objava Ivane Vide svojemu suprugu. Zaljubljena Metkovka na Instagramu je tako prije 20-ak minuta objavila sljedeći status: “To je moj najbolji prijatelj, moj muž, TATA, moja LJUBAV, moj anđeo čuvar, moja vodilja, moje srce i moja duša, moj pravi put, moj uspon i moj pad, moj bećar, veseljak, moja svjetlost i moja tama, moj život, moj idol, HEROJ, MOJ PONOS!! Najponosnija žena na ovoj kugli zemaljskoj.”

Objava je odmah našla put do nježnih ženskih srca.
“Rasplakah se, Ivana… divan tekst! ️ Baš je bećar, veseljak, duša od čovjeka!” – napisala je pratiteljica. “Predivne riječi!”, “Budi ponosna!”, “Imaš zašto biti ponosna!”, “Kakve lijepe riječi, imaš i zašto biti ponosna draga moja…ali ta je medalja i tvoja…a i Davidova…vi ste njegov vjetar u leđa”… – tek su neki od brojnih komentara koji su objavu stigli rekordnom brzinom.
“Sutra cijela Slavonija čeka svog lolu, bećara, kralja… Ponosna do neba!!!” – napisala je obožavateljica.