Home Zanimljivosti Nakon što je “Mate Bulić” pisao kako Subašić i nije neki vratar,...

Nakon što je “Mate Bulić” pisao kako Subašić i nije neki vratar, oglasio se i pravi Mate Bulić i MOLI VAS SVE ZA POMOĆ

SHARE
Među brojnim poznatim osobama koje su otputovale u Rusiju na utakmicu Hrvatske i Francuske, našao se i Mate Bulić, no nakon finala našao se u problemima jer je netko s Facebook stranice koja nosi njegovo ime pisao ne baš pohvalne statuse o Vatrenima.
Kako prenosi portal Brotnjo.info, poznati pjevač je nakon toga uputio apel da mu se pomogne otkriti tko stoji iza svega.

“Dragi prijatelji žao mi je što u ovom trenutku slavlja i jednog od najvećih trenutaka u povijesti naše Hrvatske postoje osobe koje iz ne znam kojih razloga žele umanjiti ovaj veličanstven trenutak naših heroja.

Taj Netko kukavički se krije iza mog imena i širi laži i neistine u moje ime. Molim vas za pomoć.

Pokušali smo preko fb i sami riješiti problem oko krađe identiteta, ali na žalost nismo to uspjeli riješiti.

Ovo je moja jedina službena stranica (Mate Bulić službeno), koju vode članovi moje obitelji i moj tim u dogovoru sa mnom.

Zato vas molim da prijavite ovu osobu koja je u moje ime oklevetala moje prijatelje, moje heroje, naš ponos zbog kojih sam večeras u Rusiji.

Nedajte da nam išta pokvari ovaj trenutak u kojoj cijeli svijet priča o nama i divi nam se. Hvala vam i voli vas puno vaš Mate Bulić, napisao je legendarni pjevač u svojoj objavi na Facebooku.

Ispod se nalazi link na stranicu koja nije u vlasništvu Mate Bulića iako se netko tako predstavlja:
https://www.facebook.com/Mate-Buli%C4%87-580316175389152/