Home Šport ‘NEKA SE SLAVLJE NASTAVI’ Bećar Vida stigao u Donji Miholjac, komentirao držanje...

‘NEKA SE SLAVLJE NASTAVI’ Bećar Vida stigao u Donji Miholjac, komentirao držanje na autobusu: Dokaz da smo braća i da pazimo jedni na druge!

SHARE

“Ovo je predivan osjećaj, nešto neopisivo, neka slavlje počne i danas i nastavi se u svim gradovima”, rekao je Domagoj.

Domagoja su na autobusu morali i pridržavati.

“Samo dokaz da smo svi kao jedan, da smo kao braća, pazili smo jedni na druge, mene su držali malo više, bilo je nejverojatno, a sad ćemo napraviti još veću feštu”, rekao je i dodao da pokušava ostati normalan.

Tek je jučer u Zagrebu shvatio koliko ih ljudi podržava.

“Bilo je teško, dobivali smo puno poruka i videa, ali bili smo odsječeni. Hvala im na tome, nismo uzeli zlato, ali pokazali smo svima tko je i što je Hrvatska. Najveća nagrada je što smo državu učinili ponosnom. Velika hvala svim navijačima, ne samo u Zagrebu i Miholjcu, mislim da je ludnica diljem Hrvatske, najveća je pobjeda što smo ujedinili narod, ne znam kada će se ponoviti”.

Na upit dokad su feštali, našalio se da je to bilo do jutra, ali da neće u detalje.

Na kraju je priznao da mu sve još nije došlo u glavu.

Lakše je igrati finale, nego doći u Donji Miholjac

Odjeven u slavonsku narodnu nošnju, sa srebrnom medaljom oko vrata, Vida je u kočiji s konjima kroz Vukovarsku ulicu, duž koje su ga pozdravljali oduševljeni građani, stigao do gradskog središta, gdje mu je u parku kod dvorca Prandau-Mailath priređen svečani doček uz tamburaše i vola na ražnju.

“Hvala svima na dočeku. Lakše mi je bilo igrati finale, nego stati ovdje pred vas”, rekao je Vida.

Sugrađanima je prenio pozdrave suigrača i stručnoga stožera te im je u njihovo ime zahvalio na potpori tijekom Svjetskoga nogometnog prvenstva u Rusiji.

“Bez vas ne bi bilo ovoga, uživajte u ovome trenutku i nadam se da se svi sretni i ponosni na nas”, poručio je navijačima Vida.

Domagoju Vidi čestitao je i donjomiholjački gradonačelnik Goran Aladić.

“Majstore, kapa do poda. Jedna riječ bi bila to – neopisivo”, poručio je gradonačelnik Aladić.

Velikim pljeskom Donjomiholjčani su pozdravili i Domagojeva sina Davida, koji mu se pridružio na pozornici, a tamburaši su odsvirali “Vidin bećarac”, posebno pripremljen za tu prigodu.