Home Društvo POGLEDAJTE ŠTO JE SNIMIO VARAŽDIN Dalić snimao Thompsona dok je pjevao,...

POGLEDAJTE ŠTO JE SNIMIO VARAŽDIN Dalić snimao Thompsona dok je pjevao, tisuće na dočeku, Ja imam moje rodno Livno, ali sam uvijek s ponosom isticao grad Varaždin i klub Varteks

SHARE

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić u utorak je došao u svoj Varaždin, a središnji doček za njega i za stručne članove tima održava se na Kapucinskom trgu.

Zlatko Dalić se s pozornice obratio svojim sugrađanima:

“Dragi moji Varaždinci, veliko vam hvala na ovom dočeku i predivnoj slici. Preponosan sam na vas.

Veličanstveno je bilo u Zagrebu, ali mi je srce još punije kad vidim kako je mene i moje suradnike dočekao ovaj grad.

Vi znate da se ja ne sramim reći od kuda potičem, od kuda sam krenuo, od kuda sam počeo. Ja imam moje rodno Livno, ali sam uvijek s ponosom isticao grad Varaždin i klub Varteks koji mi je dao šansu da budem ovo što jesam. Da nije bilo grada Varaždina i da nije bilo Varteksa ja nikad ne bih ovo postigao u životu.

I zato uvijek ističem s ponosom, naglašavam ovo ‘s ponosom!’ – ja sam Varaždinec.

Hvala vam lijepo na velikoj podršci koju ste pružili Hrvatskoj reprezentaciji ova protekla dva mjeseca u Rusiji, hvala na okupljanju na trgovima i navijanju i na podrškama i porukama koje sam dobivao od vas svo ovo vrijeme, ali znajte, mi smo viceprvaci svijeta! To je fantastična stvar! Znajte da su dečki dali sve od sebe.

Volim i ja vas sve i ovaj dan će ostati za cijeli život u mojoj memoriji i ja mogu, više puta sam rekao, nakon ovog biti i izbornik Brazila ili voditi Barcelonu, ali ovo će za mene biti moj najdraži posao jer s toliko emocija i toliko srca ne možeš nikoga drugoga voditi nego samo Hrvatsku.

I molim vas da ne stanemo na ovome! Moramo svi dalje gurati još jače i još čvršće biti iza naše Hrvatske i da budemo jedinstveni i zato vam kažem iznad svih Hrvatska! Hvala Vam lijepo!”, poručio je.

Od glazbenih nastupa, nastupili su Dobre vibracije, klapa Kampanel, Tony Cetinski, Prljavo kazalište, Mejaši, Zaprešić boysi i Marko Perković Thompson.

Poznati pjevač zapjevao je s oduševljenim navijačima “Lijepa li si” i “Gemi kameni”. Vratio se na bis i zapjevao “Iza devet sela”.

Zanimljiv trenutak dogodio se prilikom izvođenja “Iza devet sela”. Naime, izbornik je snimao Thompsona.

Pogledajte Dalićevu snimku:

“Živio Zlatko Dalić, živjela Hrvatska!”, rekao je pjevač na kraju.

Izbornik se prije toga obratio za HRT.

“Bilo je veličanstveno. Toliko jedinstva i emocija na jednom mjestu. Dečki i ja pamtit ćemo ovo cijeli život, sav naš trud isplatio se za ovo jučer u Zagrebu”, rekao je izbornik.

Dodao je da ima dva grada.

“To su moje rodno Livno i moj Varaždin u kojem živim 26 godina. Hvala ovim divnim ljudima, ovdje će biti puno emocija, drago mi je da se konačno Hrvatska ujedinila”.

Priznao je da je u njemu jedan žal.

“Ne mogu se oteti dojmu da smo mogli biti svjetski prvaci, ali tako je htjela sreća i dragi Bog. Hrvatska je osvojila tri trofeja u Rusiji, srebro, Luka Modrić je najbolji igrač, a tu su i naši igrači”, rekao je Dalić.

Izbornik je došao u pratnji gradonačelnika Ivana Čehoka, a tu su i trener Dražen Ladić, trener vratara Marijan Mrmić, liječnik Boris Nemec te fizioterapeut Nderim Redžaj.