Home Zanimljivosti Svi su ludi za Raquel: Navijači su ju lovili za ruku i...

Svi su ludi za Raquel: Navijači su ju lovili za ruku i skandirali

SHARE

Raquel, Raquel, Raquel, vikali su dečki iz kolone i pružali ruke prema supruzi Ivana Rakitića koja je bila u busu. Španjolki je to bilo simpatično, pa je nekolicini njih uz osmijeh pružila i ruku

Svijet je obišla fotografija na kojoj reprezentativac Ivan Rakitić (30) drži u naručju i ljubi suprugu Raquel Mauri (28) pred više od 100.000 razdraganih i sretnih navijača na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Narod je ‘poludio’ od euforije za Vatrenima, a u središtu pozornosti našla se i atraktivna Španjolka.

foto: Privatni album/instagram

Supruge i djevojke ‘srebrnih’ također su bile u busu koji se preko pet sati probijao do Trga. Nije trebalo dugo da muški dio kolone, koja je pratila nogometaše, zamijeti Rakitićevu suprugu u hrvatskom dresu na prozoru.

– Raquel, Raquel, Raquel – vikali su dečki i pružali ruke prema njoj.

Španjolki je to bilo simpatično, pa je nekolicini njih uz osmijeh pružila i ruku da je dotaknu, te ih je pozdravila.

foto: Privatni album/instagram

S njom je bila i sestra Irene te njezin suprug Alberto kojima je ovo bilo, kako su komentirali, neprocjenjivo iskustvo. Rakitićeva ‘družina’ fotografirala se i na Trgu za uspomenu.

foto: Privatni album/instagram

Euforični nogometaš Barcelone nije mogao odoljeti a da ne izljubi suprugu, inače frizerku i vizažisticu po struci, s kojom je u braku od 2013. O njihovim kćerima Althei (5) i Adari (2) navodno trenutno brine ‘baka servis’.

foto: Privatni album/instagram

Nogometaši su se kasnije ‘sredili’ te sa suprugama i djevojkama otišli na večeru u zagrebački restoran Okrugljak. Ivan i Raquel dovezli su se taksijem i mahnuli okupljenim fanovima.