Home Društvo VIDEO Modrić otkrio pozadinu oko nastupa Thompsona: ‘To je bio naš prvi...

VIDEO Modrić otkrio pozadinu oko nastupa Thompsona: ‘To je bio naš prvi uvjet, čim smo ušli u finale – samo Marko’

SHARE

Zanimljiva scena mogla se vidjeti jučer na prijenosu uživo s dočeka Vatrenih.
Teško je to, puno glava svakakvih… ja sam rekao samo da javi (…) A to je prvi uvjet bio, čim smo u finale ušli, mi smo rekli, samo Marko…“, govorio je Luka Modrić Marku Perkoviću Thompsonu u autobusu.

Taj dio možete poslušati ovdje:

Jučer smo pisali da su naši pobjednici, hrvatska nogometna reprezentacija, tražili da im na dočeku na Trgu bana Jelačića u Zagrebu pjevaju Prljavo kazalište, Marko Perković Thompson i Mladen Grdović, no ta im želja nije ispunjena.

Iz Vlade su nakon našeg članka odgovornost prebacili na svog koalicijskog partnera na razini grada i države, Milana Bandića. Organizator dočeka je bio Grad Zagreb, a režiser Krešimir Dolenčić.

Ali, Thompsonov je menadžer prije dočeka za Narod.hr potvrdio da će on nastupati.

Thompson će biti na dočeku Vatrenih i nastupati će. To je želja hrvatskih nogometaša, da ih on dočeka. Organizatori ga nisu pozvali i uvrstili u program dočeka, ali HNS je odlučio izvršiti pritisak da se taj nastup omogući”, rekao je za Narod.hr Thompsonov menadžer Denis Pletikosa.

I tako je doista i bilo, s tim da je Thompson na Trg bana Jelčića došao u autobusu s Vatrenima. Da li bi bio moguć njegov nastup da nije bilo tako – pitanje je koje ostaje, ali svi su primijetili kako je proslava naprasno prekinuta, baš u trenutku kad su i Vatreni i publika poželjeli – još.

No, režiser Dolenčić u svemu tome ne vidi problem, nego kaže: “To je tipično hrvatski, što bih ja sad trebao odgovarati i za to kakva je bila frizura od Vrsaljka. Program je trajao više od šest sati, igrači su putovali više od 16 sati. Bilo je sve fantastično.

Izvor: narod.hr