Home Društvo FOTO VIDEO: I Imotski je gorio: Rebić pjevao Striniću, proslavio se rođendan!...

FOTO VIDEO: I Imotski je gorio: Rebić pjevao Striniću, proslavio se rođendan! Grude, Ljubuški, Stolac… svi su došli pozdraviti VICEPRVAKE SVIJETA

SHARE
Na imotskom trgu ispod spomenika Tinu Ujeviću posljednjih dana nije bilo vremena za svakidašnju jadikovku pa tako ni sinoć. Tisuće navijača iz Imotske krajine i Hercegovine imalo je priliku uživo vidjeti kako izgleda srebrna medalja sa svjetskog prvenstva, piše 24sata.hr.

Nju su im uz stihove Miroslava Škore pokazali Ivan Strinić, Lovre Kalinić, Ivan Perišić, Filip Bradarić i Ante Rebić, čiji je dres nosio gotovo svaki drugi navijač u Imotskom.

Gotovo četiri sata čekali su navijači petoricu Vatrenih u Imotskom te s njima otpjevali već standardnu playlistu hrvatske reprezentacije. Antu su došli pozdraviti od njegovog Imotskog, preko Gruda odakle je njegov prvi trener Petar Miloš Piljoš i nekoliko suigrača iz omladinskog pogona Vinjana, zatim Širokog Brijega, Ljubuškog, Mostara… pa sve do Stoca, piše portal Grude.com koji donosi Fotogaleriju.

Vatreni su se potom svima zahvalili na podršci i velikom dočeku, a s tisućama okupljenih Rebić je Striniću otpjevao i ‘Sretan rođendan’, a uz bengalke bila je tu i torta za Strinića.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com