Home Društvo Vatreni na ćelu s Modrićem odali počast Hrvoju Ćustiću: “Majicu ću nositi...

Vatreni na ćelu s Modrićem odali počast Hrvoju Ćustiću: “Majicu ću nositi do kraja karijere…”

SHARE

Na stadion NK Zadar stigli su hrvatski reprezentativci i odali počast preminulom suigraču Hrvoju Ćustiću. Društvo je im je pravilo mnoštvo djece, svi su se htjeli slikati s našim Vatrenima

Nakon jučerašnjeg spektakularnog dočeka Vatrenih u Zadru, hrvatski nogometni reprezentativci, zadarska dica Luka Modrić, Danijel Subašić, Šime Vrsaljko i Dominik Livaković stigli su danas na stadion NK Zadra kako bi odali počast preminulom Hrvoju Ćustiću, piše 24sata.

Suba: Na svakoj utakmici mislim na Hrvoja, uvijek mi je u srcu

Četiri reprezentativca donijeli su vijenac i zapalili svijeće u čast preminulog nogometaša.

– Na svakoj utakmici mislim na Hrvoja, uvijek mi je u srcu, ali dres više ne smijem skidati – izjavio je Subašić. Kazao je da i dalje može nositi majicu ispod dresa i da će to nastaviti činiti do kraja karijere, ali da je glupo da FIFA za te stvari kažnjava sa 100.000 dolara.

Modrić: Promovirali smo Hrvatsku na najbolji mogući način

Upitan kako se osjeća zbog dobivenog priznanja za najboljeg nogometaša prvenstva, Luka Modrić je izjavio: ‘Svako priznanje je lijepo za dobiti, no najvažniji su kolektivni uspjesi’.

– Veliki rezultat smo napravili i promovirali smo Hrvatsku na najbolji mogući način, kako i na terenu tako i ponašanjem vani. Isto tako i naši navijači – izjavio je kapetan Luka Modrić.

Majicu s likom Hrvoja Ćustića golman Vatrenih Subašić nosio je na svakoj utakmici reprezentacije.

Nakon utakmice s Danskom, Subašić je pokazao majicu koju nosi ispod dresa, zbog čega ga je FIFA upozorila da je pokazivanje privatnih poruka protivno pravilima.

– Poštujem Fifina pravila, ali majicu ne skidam – izjavio je tada Subašić.

Dnevnik.ba