Home Zanimljivosti ŽENE POLUDJELE ZA DALIĆEM ZBOG OBJAVE NINE BADRIĆ: ‘Rijetko viđen gospodin i...

ŽENE POLUDJELE ZA DALIĆEM ZBOG OBJAVE NINE BADRIĆ: ‘Rijetko viđen gospodin i kompletno zgodan muškarac’

SHARE

Nina Badrić je na svoj način odala počast Vatrenima i osvajanju srebrne medalje u Rusiji. Pjevačica velike zasluge za uspjeh pripisuje izborniku Zlatku Daliću, kojemu je posvetila status na Instagramu i pokrenula lančanu reakciju.

“Rijetko vidjen gospodin…kapa dolje 👏🏻🙌🏻🏆🇭🇷👏🏻 “, napisala je i označila legendarnog izbornika, čime je dala do znanja kako se oni privatno poznaju, što i nije tako čudno s obzirom na to da lijepa pjevačica ljubi njegova sugrađanina, livanjskoga poduzetnika Tina Bralu.

Njezina objava smjesta je ponukala i druge žene da i same izraze oduševljenje prvim čovjekom Vatrenih, koji je na dočeku na Trgu, čini se, pobrao najveće ovacije raspoloženog mnoštva.

“Svjetski, a naš!”, “Izuzetan je!”, “Da nam je više takvih, kapa dolje!”, “Majstor, svaka čast”, “Predivna osoba koja zrači karizmom”, samo su neki od komentara, no jedna se obožavateljica dotakla i izbornikova atraktivnog izgleda. “I samo bih dodala, rijetko kompletno zgodan muškarac”, napisala je.

Nina se iskazala i svojim fotografskim umijećem. Njezina je umjetnička fotografija s dočeka zasigurno jedna od najljepših uhvaćenih, a očito je nastala taman u trenutcima u kojima su se oblaci navlačili preko Sunca, a nakon čega je uslijedila kiša, piše Net.hr