Home Politika Bešlić provjerio je li sve spremno za večerašnji blues Festival

Bešlić provjerio je li sve spremno za večerašnji blues Festival

SHARE

Izaslanstvo Grada Mostara, na čelu s gradonačelnikom Ljubom Bešlićem, posjetilo je danas danas Sportski centar Kantarevac na kojem će večeras početi 16. izdanje Mostar Blues & Rock festivala.

Bešlić se susreo s jednim od organizatora ove najveće bosanskohercegovačke blues i rock smotre, Milijem Tirom, te su zajedno ispratili posljednje tehničke pripreme na velikoj sceni u središtu grada.

Tiro je zahvalio gradonačelniku Bešliću na potpori organizaciji Mostar Blues & Rock festivala, a program koji su uspjeli dogovoriti sigurno će nastojati pokazati nastojanje da se Mostar prikaže u svijetlu kulturnih dešavanja, da postane festivalski grad.

Bešlić i Tiro iskoristili su ovu prigodu poslati poruku svima koji to mogu da dođu u Mostar i uživaju u dobrom glazbenom događaju na Kantarevcu. U dva programska dana na pozornici Bluses & Rock festivala nastupit će sedam bendova i dvije promocije albuma. Od Henrik Freischladera, njemačkog gitarskog virtuoza, preko američkih blues zvijezda Lucky Petersona & The Organization, do Gorana Bareta i Majki i Električnog orgazma, priopćio je Grad Mostar.