Home Zanimljivosti Samozatajna Matea Vrsaljko na dočeku u Zadru se nije odvajala od svog...

Samozatajna Matea Vrsaljko na dočeku u Zadru se nije odvajala od svog veselog supruga

SHARE
Iako svoj privatni život vrlo rijetko spominje u medijima, a o njegovoj supruzi Matei javnost isto tako vrlo malo zna, Šime Vrsaljko sinoć se na spektakularnom dočeku u Zadru od voljene nije odvajao

Šime Vrsaljko s pravom je dobio epitet najboljeg zabavljača naše reprezentacije, a javnost i ženske fanove oduševio je opuštenim ponašanjem tijekom cijeloga prvenstva u Rusiji, kao i nakon povratka u domovinu.

No vrckasti Šime ima i svoju drugu stranu. Godinama je vjeran istoj djevojci koju poznaje još od djetinjstva. Nakon srednje škole Šime je sa samozatajnom Mateom Kedžo započeo ljubavnu vezu, koju su kasnije i okrunili brakom.

Inače, Matea je pohađala Gimnaziju Vladimira Nazora u Zadru, a na kraju obrazovanja, prilikom maturalne zabave, proglašena je misicom maturanata.

Samozatajna Zadranka nikada se nije previše eksponirala u medijima, a isto je ostalo i tijekom euforije koja trenutno trese našu zemlju. Iako je njezin suprug, s kojim je prije mjesec dana dobila i sinčića Brunu, trenutno u centru pažnje, lijepa Matea drži se po strani.

Po tome je, mora se priznati, posebna u odnosu na ostale supruge naših Vatrenih, a u prilog tome ide i činjenica da ju fotoreporteri nikada nisu imali prilike fotografirati dok pozira.

Matea Vrsaljko
Matea Vrsaljko

Međutim u jednom trenutku ljubavnog zanosa na jučerašnjem spektakularnom dočeku u Zadru kamere su ipak uspjele snimiti voljenu ženu Šime Vrsaljka. Novopečena mama i brižna supruga stopila se s masom i odjenula dres, a na usne je stavila koraljnocrveni ruž.

Matea i Šime Vrsaljko
Matea i Šime Vrsaljko Izvor: Cropix / Autor: Jure Miskovic / CROPIX

Atraktivna crnka isto tako na trenutak je snimljena s leđa pri dolasku u poznati restoran u Zagrebu, u kojem su naši nogometaši svečano proslavili srebro. Tada se moglo primijetiti kako je u ekspresnom roku nakon poroda svoju liniju dovela do savršenstva. Odjenula je uski crni komplet koji je istaknulo njezinu senzacionalnu figuru dok je na nogama imala sandale na visoku petu koje su u prvi plan stavile njezine vitke i duge noge.

Matea i Šime Vrsaljko
Matea i Šime Vrsaljko