Home Zanimljivosti Srpska manekenka objavila selfie pokraj mrtvog oca

Srpska manekenka objavila selfie pokraj mrtvog oca

SHARE

Srpska manekenka i pjevačica Jelica Ljubičić došla je na naslovnice britanskih portala nakon što je prije dva dana objavila selfie koji je u najmanju ruku skandalozan.

Naime, internetom je kružila fotografija Jece Lj, kako joj glasi profil na Instagramu i Facebooku na kojoj se u prvom planu nalazi njezin poluprofil, a u pozadini čovjek u bolničkoj postelji.

Osim nje i oca, na fotografiji se nalaze i tri emotikona koja plaču i slomljeno srce. Uz emotikone piše i “Počivaj u miru dragi tata“, piše Metro.

Jeca Lj. na Instagramu ima više od 26.000 pratitelja, ali joj je profil trenutno zaključan. Umjesto naslovne fotografije, sada stoji samo crno polje, koje označava da je u žalosti.

Sporna fotografija navodno se nalazila i na Facebooku uz prateći tekst.

Borili smo se koliko smo mogli, ali nije to naša volja. Ne donosimo mi odluku o tome koliko ćemo živjeti. U 67. godini života nas je napustio. Na svemu ti hvala, hvala jer sam ti kći, a ti što si moj otac. Hvala jer si nas izveo na pravi put. Počivaj u miru, uvijek ćeš nam u srcima ostati., napisala je srpska manekenka na Facebooku, prenosi Vecernji.hr.