Home Šport STIGAO ODGOVOR NA PITANJE KOJE JE DANIMA MUČILO HRVATSKU! HOĆE LI NIKOLA...

STIGAO ODGOVOR NA PITANJE KOJE JE DANIMA MUČILO HRVATSKU! HOĆE LI NIKOLA KALINIĆ DOBITI MEDALJU? Evo što su odlučili igrači, izbornik i stručni stožer

SHARE

U večerašnjoj emisiji HRT-a Otvoreno gosti Damira Smrtića bili su glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak, liječnik reprezentacije ZoranBahtijarević, stručnjak za odnose s javnošću Damir Jugo te novinar HRT-a Boris Jelavić.

Tema je bilo mnogo, od toga što se događalo posljednjih 50-ak dana u momčadi hrvatske nogometne reprezentacije. Od priprema, pa do velikog finala, ali i velike proslave u Zagrebu na koju je stiglo više od 500 tisuća ljudi.

Razgovaralo se i o budućnosti reprezentacije, ali i jedno od pitanja koje je posljednjih dana mučilo hrvatsku javnost je hoće li Nikola Kalinić kojeg je izbornik Zlatko Dalić udaljio iz reprezentacije već na samom početku Mundijala dobiti medalju?

– To da je potjeran je malo prejaka riječ, on je odlukom izbornika ipak udaljen iz sastava i to se na kraju očito pokazalo dobrom odlukom. Što se tiče medalje, ono što ja znam, je da će Nikola Kalinić odlukom igrača i stručnog stožera također dobiti svoju medalju – kazao je Tomislav Pacak, glasnogovornik HNS-a.

Podsjetimo, Zlatko Dalić je Kalinića potjerao jer je narušio disciplinu u momčadi i pravila ponašanja, nakon što je odbio ući u igru protiv Nigerije, prenosi Jutarnji list