Home Zanimljivosti MINISTRICA IZNENADILA HRABROM ODJEVNOM KOMBINACIJOM: Za obilazak Slavonije odabrala opaki minjak! Je...

MINISTRICA IZNENADILA HRABROM ODJEVNOM KOMBINACIJOM: Za obilazak Slavonije odabrala opaki minjak! Je li njezina cvjetna haljina ipak malo prekratka?

SHARE

I dok je, hodajući ulicama Vinkovaca, ministrica regionalnog razvoja i fondova EU, Gabrijela Žalac, od sunca se skrivala sunčanim naočalama, na službenoj je sjednici iste skinula i iz torbe izvukla crnu lepezu kako bi se rashladila. Ono što je iznenadilo mnoge, dužina je cvjetne haljine, koja seže do polovice bedra
Zajedno s premijerom Andrejem Plenkovićem, u Vinkovce je danas, povodom dana grada, stigla i ministrica regionalnog razvoja i fondova EU Gabrijela Žalac, koja je za službeni posjet odabrala poprilično odvažnu modnu kombinaciju.

Naime, ministrica Žalac u Slavoniju je stigla u uskoj haljini cvjetnog uzorka, duljine do pola bedra, a iako su vani bile visoke temperature, ipak se zaogrnula crvenim sakoom. No, ono što bi definitivno trebala izbaciti iz svog ormara, najlonke su boje kože i visokog sjaja, koje se nikako ne uklapaju.

Ministrica se potrudila uskladiti i cipele i torbicu, te je oboje odabrala u brončanoj boji visokog sjaja. Očito je da se ne drži modnih trendova koji već godinama nalažu da torbice i cipele ne moraju biti iste nijanse, no ona, kao i velik broj Hrvatica ipak voli da modni dodaci budu u identičnom tonu.

Andrej Plenković, Gabrijela Žalac