Home Zanimljivosti Modrić nije “ugrizao Kolindu za dojku”

Modrić nije “ugrizao Kolindu za dojku”

SHARE

U seriji lažnih vijesti o Svjetskom prvenstvu u nogometu na ovom portalu, ova je dosad „najplastičnija“.

U njoj se tvrdi da je Luka Modrić ugrizao hrvatsku predsjednicu za dojku.

Nakon niza lažnih vijesti i izjava, portal „Životni stil“ završnicu svjetskog prvenstva okrunio je još jednom lažnom viješću koja je objavljena 16. srpnja.

Kao i u ranijim navratima sa izmišljenim izjavama Danijela Subašića, Luke Modrića i Kolinde Grabar-Kitarović, „Životni stil“ je vidio ono što nije nitko drugi u televizijskom prenosu događaja čija se gledanost može mjeriti stotinama milijuna, vjerojatno milijardama. Dodjelu medalja sudonicima finala Svjetskog prvenstva u nogometu jeste obilježila Grabar-Kitarović, ali na njenu i sreću svih nas, ne na način na koji je se tvrdi u ovom „članku“.

„OVO NISTE VIDJELI: LUKA UGRIZAO KOLINDU ZA DOJKU DOK JE PRIMO MEDALJU. BALKAN U SOKU!“
NA SINOCNOJ ZAVRSNICI SP U RUSIJI GDJE SU IGRALI U FINALU HRVATSKA – FRANCUSKA.
DO SADA OVO NISTE VIDJELI, JER SE ODIGRALO JAKO BRZO. OVO NIKO NIJE OCAKIVAO DA CE SE DESITI. ALI LUKA ZBOG PREVELIKE NERVOZE NIJE MOGAO DA  SE SUZDRZI, TE JE SVOJ BJES ISKALIO NA KOLINDU.
TOK UTAKMICE SE ODVIJAO JAKO DOBRO, S TIM DA SU FRANCUZI PRVACI SVIJETA.
NA KRAJU MUNDIJALA LUKA MODRIC JE PROGLASEN ZA IGRACA SP U RUSIJI.

“Ujedanje” se, naravno, nije dogodilo. „Životni stil“, koji je u međuvremenu ugašen, još jednom je pokazao da su lažne vijesti njegova jedina i omiljena „novinarska praksa“, piše portal Raskrinkavanje.ba koji se bavi analizom izmišljenih i lažnih članaka na Balkanu.