Home Gospodarstvo Polugodišnji poslovni rezultati HT ERONET-a premašili plan

Polugodišnji poslovni rezultati HT ERONET-a premašili plan

SHARE
Financijski rezultati za prvih šest mjeseci su iznad planiranog, priopćeno je iz HT ERONET-a.

Jučer je u Sport centru u Međugorju održan prvi ovogodišnji Management forum HT ERONET-a.

Ivan Magdić iz tvrtke Gartner koja se bavi analizom, procjenom i praćenjem trendova u informacijskoj i komunikacijskoj tehnologiji bio je jedan od predavača. On se u svome izlaganju osvrnuo na podizanje prihoda od „ne tradicionalnih“ usluga te na poboljšanje digitalnih kanala prodaje i komunikacije.

Na Forumu je naglašena žurna potreba digitalne transformacije te bitnost prepoznavanja trenutka i potreba tržišta. Proces uvođenja integriranog sustava upravljanja radnim učinkom, prisutnima je prezentirala dugogodišnja konzultantica HT ERONETA Mirela Topić te ih upoznala s preduvjetima efikasne implementacije ali i beneficijama implementacije sustava URU. U svom je obraćanju, član Uprave- izvršni direktor za nepokretnu mrežu, Tomislav Ruk izložio aktivnosti u proteklih šest mjeseci.

Vezano za marketinške aktivnosti, koristi se push po segmentima te je naglasak stavljen na ICT usluge. Član Uprave- izvršni direktor za tehniku Goran Kraljević, predstavio je odrednice plana Direkcije za pokretnu mrežu. Posebno je prezentirana JIRA, projektni alat koji ima široku primjenu u marketing i HR-u.

Govoreći o ključnim strateškim ciljevima za 2018. godinu, Gordana Bilić član Uprave za financije je navela da je ključni izazov nastaviti pozitivni trend iz 2017. godine i to kroz ostvarenje pozitivne neto dobiti, održanje visoke razine likvidnosti, i nastavak kontinuiteta osiguranja financijskih sredstava za nastavak investicijskog ciklusa.

Financijski rezultati za prvih šest mjeseci su iznad planiranog, priopćeno je iz HT ERONET-a.