Home Zanimljivosti PROCURILA SNIMKA: KONOBARICU UHVATIO ZA STRAŽNJICU, NJEZINA REAKCIJA ODUŠEVILA MILIJUNE ‘Napravila sam...

PROCURILA SNIMKA: KONOBARICU UHVATIO ZA STRAŽNJICU, NJEZINA REAKCIJA ODUŠEVILA MILIJUNE ‘Napravila sam ono što je najbolje u toj situaciji…’

SHARE

Društvenim mrežama se širi snimka nadzornih kamera jednog restorana čija je terasa smještena kraj ulice, blizu prolaznika. Među njima se našao jedan muškarac koji je konobaricu, dok je radila, usputno uhvatio za stražnjicu. Učinio je to vrlo suptilno kako nitko drugi ne bi primijetio.

Ono što nikako nije očekivao jest da će se ona iste sekunde znati obraniti.

Odmah ga je uhvatila s leđa i gurnula u stolić. Zlostavljač je pao na pod, a cijela terasa je gledala kako napadnuta djevojka viče na počinitelja.

Daily Mail je saznao da se radi o 21-godišnjoj Emiliji Holden koja radi u restoranu ‘Vinnie Van Go-Go’ u gradu Savannah, u američkoj državi Georgiji, i da je nakon što ga je svladala nazvala policiju prijaviti cijelu slučaj.

Sve se dogodilo 30. lipnja.

 

Policija je počinitelja uhitila i u pritvoru je proveo dva dana, a trenutačno je protiv njega podignuta optužnica zbog spolnog uznemiravanja i napada.

– Samo sam učinila što mi se činilo najbolje u toj situaciji. Srušila sam ga i rekla kolegama da odmah nazovu policiju – ispričala je hrabra djevojka, koja ima poruku za sve žene koje uznemiravaju na radnom mjestu.

– Samo želim da žene znaju da je u redu pružiti otpor na takve situacije. Možete izgledati i oblačiti se kako god želite i nitko vas ne smije na ovaj način zlostavljati – poručila je.