Home Crna kronika STRAVA NA CESTI: Večeras u sudaru s autobusom poginula dva mladića

STRAVA NA CESTI: Večeras u sudaru s autobusom poginula dva mladića

SHARE

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu navečer oko 19.30 sati nedaleko mjesta Brestova u Istri smrtno su stradale dvije osobe, kratko su nam potvrdili iz policije.

Do prometne nesreće je došlo kad je osobni automobil, pod još nerazjašnjenim okolnostima, prešao u suprotnu traku i sudario se s autobusom.

“Dvije su osobe smrtno stradale. Očevid je u tijeku. Osobni automobil prešao je na suprotnu stranu i udario u autobus, a onda je na ulje naletio motociklist”, kazali su nam iz policije.

Kako saznajemo, poginule su dvije osobe iz osobnog automobila, a motorist koji je naletio na ulje prevezen je u bolnicu.

Kako saznaje Istarski.hr, poginula su dva mladića, 23-godišnjak i 19-godišnjak. Nesreća se, kako piše spomenuti portal, dogodila kada je Golf, krečući se iz Rijeke prema Puli prešao na lijevu stranu ceste te se sudario s autobusom tvrtke Brioni, koji je vozio u smjeru Rijeke. Iz smjera Rijeke potom su naišla tri motocikla slovenskih registracija, a jedan od njih naletio je ulje na cesti te pao i natukao rebra te ga je odvezla hitna pomoć.

U tijeku je očevid. Zbog prometne nesreće prekinut je promet na državnoj cesti DC66 kod skretanja za Brestovu. Obilazak je preko Učke starom cestom.

Više detalja trebalo bi biti poznato ujutro.