Home Zanimljivosti ZASLUŽENI GODIŠNJI Vatreni požurili na ljetovanje sa svojim ljepoticama: Raštrkali se...

ZASLUŽENI GODIŠNJI Vatreni požurili na ljetovanje sa svojim ljepoticama: Raštrkali se po obali, od Istre do Dubrovnika

SHARE
Naši reprezentativci nakon osvojenog srebra na Svjetskom prvenstvu započeli su zasluženi godišnji odmor. Evo gdje uživaju neki od naših Vatrenih prije početka klupskih obveza i sezone koja je pred njima

Srebrna generacija Vatrenih polako odlazi na zasluženi odmor. Sav trud uložili su u nedavno održano Svjetsko prvenstvo, a onda su ih u domovini dočekali kao prave heroje. Diljem zemlje pripremljeni su nevjerojatni dočeci na kojima su naši nogometaši pokazali veliko srce te svoju zabavnu i opuštenu stranu. A sada je napokon došao red na ljetni godišnji odmor koji su itekako zaslužili.

Mladi zavodnik Andrej Kramarić požurio je s djevojkom Miom u Dubrovnik.Par uživa u razgledavanju ovog bisera Jadrana. Dane provode u ljetnim radostima na nekima od najljepših plaža, a večeri su rezervirane za romantične izlaske u Stari grad.

U Dubrovnik se uputio i treći vratar reprezentacije Dominik Livaković koji je iz rodnog Zadra odlučio s lijepom djevojkom Helenom Matić produžiti nešto južnije. Ono što je prvo očaralo ovaj lijepi par su dubrovačke zidine, koje posebno blistaju za vrijeme toplih ljetnih večeri.

https://www.instagram.com/p/Blc-0UwFXkvD-UYT1lEDxLdsVj2eg_QOCrr3zE0/?taken-by=helenamatic
Helena Matić i Dominik Livaković u Dubrovniku
Helena Matić i Dominik Livaković u Dubrovniku

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot-Instagram

Helena Matić i Dominik Livaković u Dubrovniku
Helena Matić i Dominik Livaković u Dubrovniku

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot-Instagram

Djevojci je upravo u Dubrovnik nakon slavlja požurio i perspektivni braničDuje Ćaleta-Car. On je pak malo promijenio prioritete pa je prvo otišao uposjet obitelji svoje djevojke Adriane Đurđević, a ovaj se vikend zajedno spremaju vratiti u njegove rodne Bilice kraj Šibenika, gdje mu sumještani pripremaju veliku feštu.

tportal
Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram/story

U blizini rodnog grada ostao je i naš kapetan Luka Modrić te je u svojoj vili u Petrčanima ugostio kolegu Matea Kovačića i njegovu suprugu IzabelLuka i Mateo dugogodišnji su prijatelji, a posebno su se zbližili u Španjolskoj, u kojoj oboje igraju u Real Madridu.

Dejan Lovren dan nakon dočeka u Zagrebu otišao je u Karlovac, u kojem su mu njegovi prijatelji iz djetinjstva i građani organizirali veliko slavlje. Emocije koje su ga preplavile nogometaš tada nije mogao sakriti. Iz Karlovca je naš stasiti sportaš otišao na otok Pag, na kojem ljetuje već dug niz godina. Putem Instagrama Lovren se javio obožavateljima i opisao kako se provodi.

Dejan Lovren
Dejan Lovren

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot-Instagram

Vremena za odmor još nije pronašao Ivan Perišić jer je odmah došavši u rodnu Dalmaciju održao svoje obećanje i bio kum na vjenčanju prijatelja Frane Jurčevića. Pretpostavlja se da će uskoro i on otići sa suprugom i djecom na ljetovanje, a jedna od mogućih lokacija je također Dubrovnik, u koji Perišić svako ljeto navrati i provede nekoliko dana.

Nakon što se dotjerao kod frizera i skratio svoje duge uvojke ljetovanje na Jadranu započeo je i mladi Tin Jedvaj koji plovi u društvu djevojke Dine Dragije.

Ovo će ljeto za pamćenje biti Vedranu Ćorluki jer nakon velikog nogometnog uspjeha priprema i vjenčanje s dugogodišnjom djevojkomFrankom Batelić. Budući mladenci već nekoliko dana odmaraju se u Istri, u kojoj se u subotu sprema bajkovito vjenčanje.