Home Zanimljivosti TEEN ZVIJEZDA KRATKOG SJAJA Znate li tko se krije iza imena Ivana...

TEEN ZVIJEZDA KRATKOG SJAJA Znate li tko se krije iza imena Ivana Mesić? Karijeru je završila zbog Jehovinih svjedoka i nestala

SHARE

Gdje je nestala Ivana Brkić? Pitanje koje svi postave s vremena na vrijeme, budući da se radilo o hrvatskoj Britney Spears, utjelovljenju teen zvijezde. Poslije Ivane postojali su samo pokušaji, a njezini hitovi ‘Nježno, nježnije’, ‘SMS’, ‘Oči boje kestena’, rasturali su još neko vrijeme nakon što je slatka plavuša nestala sa scene.

Ivana je prva curica koja je karijeru započela sa svega 12 godine i uspjela se zaista maksimalno proslaviti. Glazbene korijene vuče iz obitelji, naime, njezina majka Dragica se osamdesetih i devedesetih bavila pjevanjem, pjevala je narodnjake po Zagrebu i okolici.

Brkić je, pak, napravila ozbiljnu pop priču, na albumima su radili iskusni autori, a ona je do 16. godine doživjela vrhunac karijere. Nije prošlo još puno vremena, a ona je nestala. Članica je bila Jehovinih svjedoka i svoje je odlazak u Gloriji iz 2006. godine objavila potrebom da se posveti vjeri. Naime, kao dio Jehovinih svjedoka, Ivana je osjetila potrebu da se posveti toj zajednici.

Osim što je posvećena vjeri, Ivana se i udala te se danas preziva Mesić. U braku je s Emirom Mesićem, akademski školovanim glazbenikom iz Ljubljane. I tamo je navodno jako aktivna u zajednici Jehovinih svjedoka, a praktički je nemoguće pronaći o njoj neke konkretnije informacije. Jasno je tek da na Facebooku postoji zajednički profil nje i njezinog supruga, no on je netaknut od 2015. godine.