Home Zanimljivosti 10 fora stvari o Vrsaljku koje moraš znati!

10 fora stvari o Vrsaljku koje moraš znati!

SHARE

Legenda reprezentacije je zaslužio samostalni članak, zar ne?

1. Ako nisi znao, a šanse su male – Šime je oženio Mateju Vrsaljko, s kojom ima malog Brunu! PS: Bruno je rođen prije mjesec dana..

 

2.  Kako je maleni Bruno rođen netom prije početka prvenstva, Šime nije bio na pripremama kako bi mogao biti s obitelji.

3. Vrsaljko je veseljak po prirodi i jako je smiješan. Pogledaj samo ovu snimku nakon pobjede nad Engleskom. “Englezići blijedi, idemo treniranje… idu kući, ali praznih ruku. Laganini”

 

4.  Obožava tetovaže, na sebi ih ima punooo! Ima oslikana cijela leđa, ramena, prsa, ruke, čak i prste… ima tetovažu i posljednje večere!

5.  Tek na Svjetskom prvenstvu je otvorio svoj profil na Instagramu. Vrištimo na njegove storyje i nadamo se da neće prestat s njima sad kad je SP gotovo!

6. Sa svojom Mateom je još od srednje škole, što znači čak 9 godina veze! A od toga imaju godinu dana bračne idile… awwww!

7. Da se ne bavi nogometom bio – vinogradar ili vinar. Naime, njegov pokojni djed dolazi iz Nadina koje se smatra “najvinogradarskijim” mjestom u cijeloj Hrvatskoj!

8. Šimu uspoređuju s Pablom Escobarom! Taj epitet nadjenuli su mu njegovi Vatreni, točnije Ivan Perišić koji ga je na svom Instagram profilu usporedio s njim! LOL!

9. Šime obožava Vidinog sina Davida, kojeg je zagrlio i izljubio nakon pobjede nad Engleskom! Awwwwwich!