Home Zanimljivosti Supruga jednog Vatrenog pohvalila se svojim lentama koje je dobila kao miss...

Supruga jednog Vatrenog pohvalila se svojim lentama koje je dobila kao miss – Bila je i pratilja Miss Hercegovine 2011! Znate li o kome je riječ?

SHARE

Stvarajte sebi lijepe uspomene. One nemaju cijenu, komentirala je danas Ivana Vida (24) na profilu društvene mreže uz fotografiju na kojoj je pokazala lente koje je skupila prije nego se odlučila posvetiti suprugu, nogometašu Domagoju Vidi (29).

Fotografija prikazuje ono što je Ivani očito jedna od dražih uspomena, četiri lente kao dostignuća na izborima ljepote: ‘Prva pratilja Miss Hercegovine’, ‘Miss turizma Hrvatske’, ‘Prva pratilja Miss Dalmacije’ i ‘Kraljica Hrvatske’.

Nakon što je ovih dana s mužem proslavila njegovo srebro sa Svjetskog prvenstva u Rusiji, supruga našeg reprezentativca trenutno odmara u rodnom Metkoviću pa je objavila i par selfija s, kako kaže, ‘ladne vode Neretve’.

VATRENE LJUBAVIOvako se slavi: Rakitić izljubio Raquel, Ivana se zahvalila Vidi

– ‘Zauvijek misica’ i ‘najzgodnija supruga naših nogometaša’ neki su od laskavih komentara Ivaninih pratiteljica. No bilo je i par ponešto drugačijih dojmova pa je jedna pratiteljica napisala da joj je ‘najljepša Lovrenova partnerica, ali o ukusima se ne raspravlja’…

Osim nogometnim uspjehom Vide i selfijima bivše misice, mnogi su još od ruskih tribina očarani Domagojevim i Ivaninim sinom Davidom (2) pa je dječak ‘pobrao’ najviše komplimenata: ‘Najljepša si Ivana i imaš najslađe dijete na svijetu’, ‘Vaš mali je legenda’ i ‘Bebač je presladak’ bile su neke od poruka Ivani.

Ivana se natjecanja i izbora ljepote odrekla čim je u lipnju prošle godine našem stoperu izrekla sudbonosno ‘da’, pa je tada izjavila da se želi posvetiti samo Domagoju i obitelji.