Home Zanimljivosti Hvalio se tati super seksom, a on ga šokirao – ‘To ti...

Hvalio se tati super seksom, a on ga šokirao – ‘To ti je mama’

SHARE

Draga Deidre,

Mama me ostavila kad sam bio jako mali i odgojio me tata. Imam 22 godine.

Tata nikad nije puno o njoj pričao, jedino što mi je rekao je da se počela družiti s nekim sumnjivim ljudima i da je brzo zastranila. Nakon toga, moj otac se brzo ponovo oženio.

Odrastao sam u kući u kojoj je razgovor o mojoj majci bio tabu tema, piše britanski Sun.

Prošlo ljeto sam diplomirao i ubrzo dobio posao vježbenika u jednoj financijskoj tvrtki. Moja mentorica je bila jako glamurozna žena u ranim četrdesetim godinama.

Nakon nekog kratkog vremena, počela je sve više sa mnom raditi i učiti me svim tajnama našeg posla.

Tijekom idućih par mjeseci smo saznali da imamo puno zajedničkih interesa i počeli smo razgovarati i o svojim privatnim životima. Počela mi se sviđati.

Jedan dan predložio sam joj da nakon posla odemo na piće. Svidjela joj se ideja i taj dan nakon posla smo otišli u obližnji bar. Ostali smo do dugo u noć pričajući i zabavljajući se.

Dreamstime | Autor: Dreamstimefoto: Dreamstime

Tu večer sam završio u njezinom stanu. Imali smo fantastičan seks. Nemam puno iskustva u seksu, ali ona je točno znala što treba napraviti da bih se opustio. Bilo je savršeno.

Sljedeći dan na poslu je bilo malo neugodno, ali uskoro sam završavao s vježbeništvom i bio sam uvjeren da s nama neće biti ništa ozbiljno.

Nedugo nakon toga, rekao sam tati za nju i savršen seks koji sam imao. Pokazao sam mu njene fotografije koje mi je poslala. Pitao me je kako se zove, a kad sam mu odgovorio naglo je problijedio i zašutio.

Pitao sam ga je li dobro, a on je samo nerazgovijetno odgovorio kako mora izaći na zrak.

Nakon pola sata tata se vratio i rekao je da mi mora nešto reći. Žena na fotografijama je bila moja majka. Prvo sam mislio da se šali, ali kad sam vidio koliko je ozbiljan, ostao sam u šoku.

Rekao je i da ju ne vidi sto godina da bi ju uvijek prepoznao. Kad sam ponovo pogledao fotografije primijetio sam sličnost.

Ne volim svoje ime pa se često predstavljam s nadimkom, a imam jako često prezime, pa pretpostavljam da ni njoj nije palo na pamet da sam joj sin. Ne mogu vjerovati, potpuno sam užasnut s ovim što se dogodilo. Kako dalje? Što sad da radim?

Fotolia | Autor: Fotoliafoto: Fotolia

Deidre odgovara:

Ovo mora da ti jer grozan šok, ali kad ljudi koji nemaju normalni obiteljski život i ne poznaju se, nažalost, ovakve stvari se mogu dogoditi.

Jednom kad se stvari primire, trebao bi joj predložiti da se nađete, ali pripremi se na ogroman šok s njezine strane.

Nadam se da će naći način da, nakon svega što se dogodilo, proba izgraditi odnos s tobom.

Edipov kompleks

Edipov kompleks je stanje psihoseksualnog razvoja kod dječaka, najčešće u dobi od 3 do 5 godina, kad se pojavljuje seksualna želja prema majci, koja često ostaje potisnuta i nesvjesna, no Freud je vjerovao da unatoč tome ima utjecaj na ponašanje i razvoj djeteta. Seksualna fiksacija kćeri na očeve se naziva Elektrin kompleks.

Koncept je osmislio Sigmund Freud, a opisuje dječju seksualnu fiksaciju na roditelja suprotnog spola, češće dječaka koji kroz identifikaciju s ocem se seksualno fiksiraju na majku.

Smatrao je da ova faza u razvoju uspješno završava u trenutku identifikacije s istospolnim roditeljem.